dimecres, 17 de juliol del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ REALITZA UN TOTAL DE 129 PROVES DURANT LA CAMPANYA DE CONTROL D’ALCOHOLÈMIA D’ESTE MES DE JULIO


La Policia Local d’Algemesí ha finalitzat la campanya de control d’alcoholèmia d’este mes de juliol amb un total de 129 proves realitzades. En cinc casos es van imposar infraccions administratives i altres dos van ser tramitades com a infracció penal al superar els conductors els 0’60 mil·ligrams per litre d’aire aspirat tal com s’establix en l’actual normativa.

Un dels conductors que va donar resultat positiu havia recuperat el permís de conduir feia menys d’una setmana després de ser retirat per una prova d’alcoholèmia anterior, mentres que en qualsevol altre cas el conductor va donar com resultat 1,29, cinc vegades la taxa permesa.
El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio F. Saá, ha assenyalat que esta campanya “respon a la col·laboració existent entre l’Ajuntament d’Algemesí i la Direcció General de Trànsit en un compromís mutu per millorar la seguretat viària en la ciutat”.
Per la seua banda, l’intendent principal cap de la Policia Local, Erich Vanacloig, ha destacat que un dels objectius dels agents locals és que “els desplaçaments dins de la nostra ciutat es facen amb les majors garanties de seguretat, tant dels conductors com dels vianants i amb este tipus de campanyes pretenem reduir els accidents i la seua gravetat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada