dimarts, 2 de juliol de 2013

LA JLF PRESENTA LA NOVA FALLERA MAJOR DE SUECA 2014 I LA SEUA CORT D´HONOR La Junta Local Fallera de Sueca ha volgut complir amb el protocol i presentar a les autoritats locals, en un acte senzill i emotiu, les noves representants del col·lectiu faller de Sueca, El Perelló i Mareny que, al mateix temps, seran també les representants de les Festes Majors del municipi en 2014.

Ahir a la vesprada va tindre lloc la trobada en el saló de plens de l’Ajuntament. La nova Fallera Major, Ana Belén Ortells, i la seua cort d’honor, junt als membres de la Junta Local Fallera, amb el seu president al front, Vicent Llopis, van ser rebuts per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; el regidor i diputat nacional, Joan Baldoví; el regidor de Cultura, Josep Navarro; i el regidor, José Luis Ribera.
La vida són cicles. Jo vos desitge que disfruteu al màxim del qual se vos presenta ara perquè passa molt ràpid. Des de la meua Regidoria, sabeu que compteu amb tot el nostre suport i que farem tot el possible perquè disfruteu”, va afirmar el regidor de Festes, Dimas Vázquez. L’alcalde de Sueca va agrair a la Junta Local Fallera el gest de presentar a les autoritats les noves representants, tant del col·lectiu faller, com de les Festes de l’any que ve. “M’agradaria aprofitar per a subratllar la importància de les Falles en el nostre municipi, no sols en l’aspecte lúdic, sinó també econòmicament per a moltes persones que viuen d’elles. És molt important també que treballem tots units com així ocorre: Junta Local, Ajuntament i les nostres representants. Moltes gràcies per vindre a visitar-nos, i la nostra enhorabona”, va dir l'alcalde.
Com a representants del col·lectiu faller, no sols de Sueca, sinó també del Perelló i Mareny de Barraquetes, la Fallera Major i la seua cort d’honor, junt als membres de la Junta Local, visitaran demà dimecres els ajuntaments de les dos entitats locals menors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada