dimecres, 29 d’agost de 2012

SUECA PRESENTA LA HUIETENA EDICIÓ DEL TROFEU CARROCERIAS HERMANOS VIEL DE PILOTA


El VIII Trofeu Carrocerias Hermanos Viel de Pilota Valenciana, un dels més importants i consolidats dels que se celebren en la Comunitat, va ser presentat ahir dimarts en l’Ajuntament de Sueca. El primer a prendre la paraula va ser Javier Nadal, gerent de Val Net, empresa que aglutina els jugadors professionals d’escala i corda. Nadal ha remarcat l’orgull que els suposa que “en aquesta època de tantes dificultats econòmiques, l’empresa patrocinadora, Hermanos Viel, i l’Ajuntament de Sueca, estiguen durant tot l’any donant el seu suport a la pilota. Quan arriba aquesta època de l’any, el Trofeu que es disputa en Sueca suposa una cita ineludible per a tots els amants d’aquest esport. Hem intentat, com sempre, que estiguen els millors jugadors, amb l’ajuda també d’Adrián Miguel, que participa directament en la configuració del cartell. Esperem que el Trofeu siga un èxit com en les anteriors edicions”.

El trinqueter, Adrián Miguel, va agrair igualment als patrocinadors i a l’Ajuntament de Sueca, la possibilitat de celebrar un any més aquest Trofeu. També ha tingut paraules d’agraïment per als assistents a l’acte de presentació, entre ells alguns dels pilotaris que disputaran les diferents partides.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va tindre paraules d’agraïment “per la presència d’aquests magnífics jugadors en el Torneig. Enguany ha sigut especialment complicat posar-lo en marxa per les circumstàncies que estem travessant. És digne de lloar el grandíssim esforç que ha realitzat l’empresa patrocinadora, Carrosseries Hermanos Viel, perquè aquest Trofeu plenament consolidat continue, perquè Sueca se’l mereix. I és de reconéixer també l’esforç d’Adrián, el trinqueter”. A l’acte de presentació també han assistit els regidors d’Esports, Teresa Ribes; Personal, Joan Baldoví; Serveis Municipals, Pilar Moncho; i Joventut, Raquel Tamarit.
El Trofeu començarà hui, 29 d’agost, a les 17 hores, amb la primera semifinal Partida de Juvenils. A continuació, es disputarà la primera semifinal professional entre Álvaro, Jesús i Tino contra Adrián I, Javi i Monrabal. El dia 31 d’agost, a les 17 hores, es disputarà la segona semifinal Partida de Juvenils i, a continuació, es disputarà la segona semifinal de professionals que enfrontarà a Soro III, Pere i Carlos II contra Puchol II, Tato i Tomás II. El dia 7 de setembre, a les 17 hores, es disputarà la gran final, tant de juvenils com de professionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada