dimarts, 2 de juliol del 2013

LA BIBLIOTECA DE CULLERA REALITZA ACTIVITATS PER AL FOMENT DE LA LECTURA ENTRE ELS MÉS MENUTS


 La Biblioteca Municipal de Cullera enguany ha tingut una gran varietat d’activitats d’animació a la lectura per als xiquets i xiquetes. En concret, s’ha volgut mostrar una perspectiva de la Biblioteca com un pilar bàsic per a la convivència i amb capacitat per a promoure activitats que impliquen a diferents col·lectius de la ciutat.
L’alumnat del Col·legi La Milagrosa, el CP Lluís Vives, el col·legi Sant Vicent Ferrer, Maristes han participat en la realització d’estes activitats programades per la biblioteca pública.

Els alumnes de 1r i 2n de Primària del col·legi Sant Vicent Ferrer, Maristes, van explicar per mitjà de vinyetes en murals, les diferents seqüències d’un llibre que anteriorment havien llegit en grup. Estos murals van quedar exposats en la Biblioteca Municipal de Cullera.
El centre escolar que més ha participat d’estes activitats va ser el CP Lluís Vives on els alumnes del segon curs d’infantil van participar en activitats relacionades amb el projecte escolar del curs. Els xiquets i les xiquetes del tercer curs d’Infantil d’este mateix centre van desenvolupar alguns contacontes amb els seus respectius exercicis de comprensió lectora. Els contes representats van ser “La rateta que escombrava l'escaleta” i “Els donyets del sabater”. També es van realitzar activitats ecològiques on es va utilitzar la figura del dofí com a font de vida i energia.
Finalment, el Centre Escolar “La Milagrosa” va ser l’encarregat de concloure les activitats d’animació lectora de la Biblioteca ensenyant als alumnes on poden trobar els seus llibres favorits. La segona activitat va ser “La poesia” on es va tractar la poesia d’una forma més amena. Esta activitat va finalitzar amb l’actuació del raper, Dani Murillo, qui va realitzar un xicotet taller d’aprenentatge on els xiquets i xiquetes es van aventurar a realitzar versos amb música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada