dimarts, 2 de juliol del 2013

DEU ESTABLIMENTS HOSTALERS D´ALMUSSAFES COMPETIXEN PER LA MILLOR TAPA CREATIVA


El Putxeret organitza la segona edició del concurs municipal de tapes en Festes

Els veïns podran degustar les tapes durant tota una setmana

El Club Gastromónico “El Putxeret” d'Almussafes inaugura, dissabte que ve dia 6, la segona edició del Concurs Municipal de Tapes en Festes, un esdeveniment gastronòmic que permetrà que durant set jornades els veïns i veïnes de la localitat puguen degustar una selecta gamma de tapes en els deu bars i restaurants participants. En esta nova convocatòria, el club ha ampliat la duració de la Ruta del Tapeig de 4 a 7 dies, per la qual cosa també confia a incrementar les unitats de tapes servides, que en el passat any van ascendir a la quantitat de 3.200.

El primer Concurs Municipal de Tapes en Festes, certamen promogut pel Club Gastronòmic “El Putxeret” d'Almussafes en col·laboració amb el propi consistori municipal, arrancarà dissabte que ve dia 6.
La promoció de la gastronomia local i la reactivació de l'economia són els principals objectius per a la convocatòria de l'esmentat esdeveniment gastronòmic, que es desenrotllarà fins a divendres que ve dia 12 en un total de deu establiments hostalers del municipi.
Els Rogets- Bar Nadal, l'Hotel Bartos, el bar Pizzeria Bocapizz, el bar restaurant Poliesportiu, així com els bars El Cantó, Altamar, Ibiza (Casa Claudio), Societat Musical, la cafeteria del Centre Cultural i el Restaurant Días de Vino i Rosas s'han sumat a la Ruta del Tapeig 2013. Tots ells elaboraran un màxim de huit tapes de creació pròpia per establiment que els clients podran degustar, junt amb una beguda, per un preu de 2 euros. L'organització de l'esdeveniment confirma que “en total es van a comptabilitzar 53 tapes, una selecció gastronòmica que permetrà superar les 3.200 unitats servides durant les Festes del passat any 2012”.
Encara que l'horari mínim de participació en el concurs s'ha establit entre les 11.30 i les 13.30 hores del matí i entre les 18.30 i les 20.30 hores de la vesprada, els bars i restaurants participants en esta segona convocatòria gastronòmica tenen la llibertat de poder ampliar la franja horària per a possibilitar una major assistència d'usuaris. Així mateix, els clients que visiten almenys sis establiments diferents optaran per sorteig a un premi, que consistirà en una menjar o sopar per a dos persones.
Des de l'organització estan convençuts de l'èxit d'esta segona edició de la iniciativa gastronòmica en què la qualitat de la tapa, l'originalitat, la presentació i l'amabilitat del personal de l'establiment quant a l'atenció al client seran els criteris valorats per part dels veïns per a l'emissió del seu vot.
Aprofitant la celebració de l'Homenatge a la Paella de dissabte que ve dia 20, està previst que cap a les 23 h. Es procedisca a l'entrega dels premis del certamen en el mateix carrer major. Els deu establiments participants en el concurs rebran un diploma acreditatiu. Així mateix, l'establiment que obtinga un nombre més gran de vots per una de les seues tapes rebrà una placa acreditativa de La Millor Tapa 2013.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada