dilluns, 10 de setembre del 2012

SANTA CECÍLIA INICIA UN NOU CURS MUSICAL.




La matricula es pot formalitzar fins al 14 de setembre a la secretària del centre.

El Centre Professional d’Ensenyances Musicals oferix estudis de totes les especialitats instrumentals, horaris personalitzats, classes individuals, i cessió d’instruments.

El centre compta a més amb una Escola d’Adults, on s’impartixen classes de música especifiques per a adults que s’inicien el les ensenyances instrumentals. El centre també funciona com a Acadèmia de repàs.


El Centre Professional d’Ensenyances Musicals, de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, obri el nou curs escolar 2012-2013 amb una àmplia oferta d’ensenyaments musicals, amb la finalitat de potenciar l’aprenentatge instrumental de tots aquells que desitgen estudiar música.
El centre compta amb classes adaptades al nivell dels alumnes, oferix horaris personalitzats, aules insonoritzades, classes individuals i cessió d’instruments.
A més, el centre impartix classes de 14 instruments, de vent-fusta, vent-metall, corda i percussió, i comprén totes les especialitats de la Banda i Orquestra Simfònica. La matricula es pot formalitzar fins al 14 de setembre en la secretària del centre.
El President de la Societat Musical Francisco Rico, assegura que el nou curs començarà el 24 de setembre amb totes les especialitats instrumentals i infraestructura necessària per a la formació musical de l’alumne, “a pesar de la crisi econòmica des de la societat s’ha fet un gran esforç per mantindre el centre i oferir a l’alumne una formació de qualitat”, reitera el President .
La música s’ha convertit des de fa uns anys en una important activitat extraescolar, ja que l’alumne s’inicia en un instrument, però a més adquirix una tècnica que estimula gran part de les seues facultats, com són l’abstracció, el raonament lògic i matemàtic, la memòria, i la creativitat.
Així, a partir de tres anys, els alumnes s’inicien en el programa Kodaly amb el qual  comencen a través de cançons i expressió corporal a conéixer les notes musicals. A partir de 8 anys, es pot cursar l’etapa reglada d’ensenyaments elementals, que són 4 cursos i que combinen l’aprenentatge d’un instrument i del llenguatge musical.
Durant el primer curs de grau elemental els alumnes accedixen a la Banda Infantil i posteriorment a la Juvenil, potenciant d’aquesta manera la seua formació musical.
El centre oferix també els estudis d’Ensenyaments Professionals, en totes les seues assignatures teòriques i instrumentals. Durant els sis anys d’estudis que té de duració el cicle, els alumnes poden beneficiar-se de beques i millorar el seu nivell instrumental per mitjà dels cursos programats, així com concerts i trobades. Una vegada superat el nivell els alumnes poden cursar el cicle d’Ensenyances Superior (fora del centre) la finalització del qual equival a una llicenciatura universitària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada