dimarts, 2 de juliol del 2013

ALGINET REPARTEIX EL DINAR ALS MENUTS MES DESFAVORITS


 L'Ajuntament d'Alginet, a través de la Regidoria de Benestar social i vist la problemàtica que moltes famílies del poble pateixen en acabar el menjador escolar s’ha adherit a la subvenció de la Diputació per a que cap xiquet es quede sense dinar.
Els tècnics de Serveis Socials han elaborat un llistat de vora 70 xiquets que, per la situació familiar, es poden vore en risc de malnutrició. Aquests xiquets rebran fins a setembre el dinar per tal d'assegurar una correcta alimentació i per ajudar les famílies més desafavorides. L'elaboració del dinar corre a càrrec de menjars la cuina, menjars cuca i menjar Mila, tres empreses de menjar a domicili del poble. La Diputació assumeix 3´30 euros de cadascuna de les racions, la resta la pagarà l'Ajuntament.

Jesus Boluda, alcalde d’Alginet, explicava “la preocupació que té el consistori en que els xiquets del poble estiguen ben alimentats i per la qual cosa, i fins setembre rebran el dinar per tal d’assegurar una correcta alimentació d'estos menuts”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada