dimecres, 12 de juny del 2013

SUECA CELEBRA EL CAMPIONAT PROVINCIAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

En la competició van participar 130 gimnastes i 15 conjunts de tota la província

Dissabte passat 8 de Juny, es va celebrar en el pavelló de Sueca el campionat Provincial del Trofeu Federació Individual i el Provincial de la Copa Comunitat de conjunts de Gimnàstica Rítmica.
Ambdós esdeveniments van ser organitzats pel Club Gimnàstica Rítmica Aceus i pel seu patrocinador que gratuïtament va cedir els equips de so i infraestructura.

La competició va albergar els clubs: Atzar, Almussafes, Alboraia, Buñol, Puçol, Turis-Cheste, Roquette Benifaió, Cullera, Sedaví, Riba-Roja, Torrent, Ontenient, Morvedre, Picassent, Xirivella, Quart de Poblet, Itveca Torrent, Guadassuar, Manises, Llíria, Torrepaterna, Aldaia, Sagunt.
En la competició van participar 130 gimnastes i 15 conjunts de tota la província, entre elles les quatre gimnastes que va presentar el Club Aceus, de diferents nivells i categories.
En Nivell Avançat va competir la gimnasta Paula Frasquet García de categoria júnior amb un muntatge de cércol i amb el que ha aconseguit classificar-se per al campionat autonòmic, també de categoria júnior però en nivell mitjà va competir Alba Gonzalez Bolufer, també amb una actuació de cércol en què va aconseguir la novena plaça.
Les més xicotetes van ser, en Nivell Bàsic categoria prebenjamí, Carmen Mañez Sant Baltasar que va pujar al pódium aconseguint proclamar-se subcampiona provincial i la medalla de plata i el passe al campionat autonòmic.
En la categoria de mes xicotetes de tota la competició, LLuna López Martínez, va aconseguir la tercera plaça i la medalla de bronze i també classificació per a l’autonòmic que se celebrarà el 6 de Juliol en el pavelló Infanta Cristina de Torrevieja.