dimecres, 12 de juny del 2013

LA PLATJA DE EL PERELLÓ REP LA BANDERA “Q” DE QUALITAT TURÍSTICA


Enguany, 174 platges i 15 instal·lacions nàutiques han aconseguit el distintiu que acredita el compromís dels gestors per oferir un millor servici a l’usuari.


El ministre d’Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Sòria, ha presidit l’entrega de les Banderes “Q” de Qualitat Turística a platges i instal·lacions nàutic esportives, acompanyat per la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, i el president de l’Institut per a la Qualitat Turística, Miguel Mirones.
En l’acte, el ministre José Manuel Sòria ha fet entrega de la Bandera “Q” de Qualitat Turística a l’Alcalde de El Perelló, D. José Miguel Fos Alberola, que va estar acompanyat pel Regidor de platges i servicis D. Vicente Cortés Requena.

La platja de El Perelló és l’única de tot el municipi de Sueca que està certificada amb la “Q” Qualitat turística (UNIX 187001), la norma ISO 14001, i que a més té el distintiu “Qualitur”.
El ministre d’Indústria, Energia i Turisme va destacar en la seua intervenció la fortalesa del turisme vacacional i de sol i platja, que atrau al 75% dels turistes que visiten Espanya cada any, i la importància d’oferir la màxima qualitat en les instal·lacions i en els servicis oferits als usuaris.
La campanya Banderes “Q” de qualitat Turística és un instrument que servix per a millorar els servicis que es presten als turistes en les nostres platges i generen valor afegit a l’oferta del nostre país. La “Q” de Qualitat Turística s’inserix dins del Sistema Integral per a la Qualitat Turística espanyola, projecte que implica la cooperació i la participació dels tres nivells de l’administració pública: Estatal, de les comunitats autònomes i Municipal, així com del sector privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada