dimecres, 26 de juny del 2013

SOCIALISTES DE LA RIBERA EXIGIXEN AL GOVERN DE LA GENERALITAT UNA POLÍTICA EN L’AGRICULTURA


Després de 18 anys el PP ha abandonat el camp Valencià.

 Els socialistes de la Ribera, es van reunir ahir dimarts per a parlar d’agricultura, aigua i desenvolupament rural. En la reunió, a la que van assistir Francisco Rodríguez Mulero i el secretari comarcal Robert Martínez, entre altres es va debatre sobre els problemes agraris de l’agricultura valenciana en general i de la Ribera en particular.
Rodríguez va comentar tota la problemàtica sobre les negociacions de la PAC, els baixos preus agraris, la pèrdua de valor de la producció agrícola i el greu problema pel qual està passant l’agricultura de la Ribera.

Segons Rodríguez no s’ha d’obviar la reivindicació del manteniment del sistema actual dels segurs, amb la importància que això suposa per a la Ribera. Perquè amb això es garantix una ajuda necessària per a tots els agricultors com venia sent habitual.
Els responsables de l’Agricultura de la Ribera, van analitzar els problemes que ha suposat el desistiment de responsabilitats de la Generalitat en els importants temes de la Planificació Hidrogràfica del Xúquer i del greu problema per a la salut que representa la contaminació per nitrats i pesticides de l’aigua de consum humà. L’actuació del PSPV de la Ribera en este sentit, amb la seua actitud ferma d’exigència, davant de la Generalitat i la Confederació, de la necessitat de disposar d’una concessió del Xúquer pròpia que assegure les necessitats de l’abastiment ha sigut determinant perquè El Govern Valencià canvie el seu posicionament i sol·licite una concessió d’aigua per a la Ribera en propietat.
Francisco Rodríguez, Secretari d’Agricultura i Aigua del PSPV, va mostrar la seua satisfacció per l’actuació que els socialistes de la Ribera havien mantingut durant tot el procés i va exigir a la Generalitat que complisca amb les seues obligacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada