dimecres, 26 de juny del 2013

CULLERA OFERTA UN NOU DESTÍ TURÍSTIC PER A L’OBSERVACIÓ D’AUS


Este entorn natural alberga més de 350 espècies d’aus, de les que un gran nombre són regulars o freqüents al llarg de tot l’any

L’oferta turística serà presentada en la Fira World Travel Market de Londres i la Fira de Turisme d’Utrecht ( Holanda).

 Encara que el turisme ornitològic no manté un gran nombre de seguidors a Espanya, hi ha multitud de turoperadors especialitzats com els britànics o els holandesos.
 Amb esta nova destinació  turística  es tracta d’oferir un nou producte amb caràcter desestacionalidor que aposta per un tipus de turisme respectuós amb el medi ambient.
Les estades en Cullera dedicades a l’observació d’aus es presenten en paquets vacacionals de cap de setmana, tres o quatre nits, que inclouen allotjament en establiments de 3 o 4 estreles i excursions guiades.

Cullera presenta unes característiques geogràfiques singulars que la fan interessant per a multitud d’aus que la trien per a alimentar-se, refugiar-se, nidificar i descansar en les seues migracions.
La desembocadura del riu Xúquer, les llacunes naturals, els arrossars, les platges, els sistemes dunars i el seu cap, fan que les aus acudisquen durant tot l’any a Cullera i al Parc Natural de l’Albufera, en el qual s’integra.
 Este entorn natural alberga més de 350 espècies d’aus, de les que un gran nombre són regulars o freqüents al llarg de tot l’any.
 El moment de la inundació de l’arrossar afavorix la hivernada de l’avifauna amb més de 70.000 aus, entre les que destaquen els anàtids amb grans concentracions d’ànecs.
Tot això conferix a esta zona de la costa de la ribera un enorme potencial per a la configuració d’un producte turístic basat en l’observació d’aus “birdwatchig” i que serà presentat en les Fira World Travel Market de Londres i la Fira de Turisme d’Utrecht (Holanda).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada