divendres, 7 de juny del 2013

LA IV EDICIÓ DE SUECA AUTLET OBRI LES PORTES DURANT ESTE CAP DE SETMANA


La Fira obrirà les seues portes hui divendres, 7 de juny, i durant tot el cap de setmana 25 estands mostraran una gran oferta comercial i de serveis de la ciutat.


 Ahir va ser presentada en roda de premsa la IV edició de la Fira Sueca Outlet, una iniciativa d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerç de Sueca, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, que té per objectiu potenciar el comerç local i donar eixida, a molt bon preu, a tots els productes i serveis que oferixen els diferents establiments que han volgut sumar-se a esta convocatòria.
Enguany, entre les novetats que s’han introduït, destaca l’eliminació de les estructures metàl·liques que delimitaven l’espai de cada establiment participant. “En esta edició, hem ampliat els espais de cada comerç a 16 metres quadrats. També hem organitzat un outlet de low cost perquè al participant li coste menys diners, donada la situació en què ens trobem”, ha afirmat el president d’Arrima’t, Landete.
Per la seua banda, cada establiment entregarà un obsequi que se sortejarà entre els assistents a la Fira.
Per a la regidora de Comerç, Manoli Egea, “és una boníssima oportunitat per a donar-li eixida a tants productes de qualitat que es queden en estoc en els comerços i, al mateix temps, un incentiu per al ciutadà, que pot adquirir-los a un menor preu. Tots sabem que, ara per ara, l’economia es mou gràcies a la xicoteta i mitjana empresa, i hem d’estar ací per al que faça falta”.
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va tornar a remarcar “la necessitat que les compres i vendes es queden en el municipi. Hem d’ajudar-nos entre tots i, des de l’Ajuntament de Sueca, sempre comptaran amb tot el nostre suport per a portar endavant iniciatives com esta que busquen potenciar el nostre comerç, columna vertebral de la nostra economia”.
La IV Fira Sueca Outlet obrirà les seues portes demà divendres, 7 de juny, i durant tot el cap de setmana 25 estands mostraran els visitants de Sueca, i d’altres poblacions, una gran oferta comercial i de serveis de la ciutat.
Paral·lelament, s’han organitzat una sèrie d’activitats i jocs per als més menuts, que enguany, i com a novetat, s’ubicaran en el centre del pavelló on s’instal·larà la Fira; servei de bar amb preus populars; transport gratuït a través d'un tren turístic que efectuarà parada en l’avinguda Mestre Serrano, el Pavelló Cobert i els Porxets; sortejos presencials; classes de salsa i bachata, a càrrec de la professora Laura Falcó; exposició de motos i esmorzars populars, gràcies a la col·laboració de MotoClub Doblats; exhibicions de patinatge del club Fit-Roll; etc.
Hui divendres, s’obriran les portes de la Fira a les 18 hores i es tancaran a les 22 hores. La inauguració oficial per part de les autoritats serà a les 20 hores. El dissabte, l’horari serà de 10 a 14.30 hores i de 17 a 22 hores, i el diumenge, de 10 a 14.30 hores i de 17 a 21 hores.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada