dijous, 27 de juny del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA SOL·LICITA LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT PER ESTAR ACUSAT DE PRESUMPTA PREVARICACIÓ


 
Fernando Pascual
  El secretari d’Organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta que han passat més de set anys des que l’Alcalde de Tous i President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, va prohibir l’ús del cine Avinguda per a la realització d’una reunió veïnal per a informar sobre la plataforma anti abocador.
Pascual considera que la conducta del President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, és mereixedora de la petició de dimissió per part dels socialistes perquè privar a i coartar la llibertat de reunió no fomenta la democràcia. Per tant no pot representar-la amb dignitat.

El responsable socialista manifesta que, segons l’interlocutòria dictada, es considera que el President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, podria haver incorregut en el delicte de prevaricació dels previstos en l’article 404 del Codi Penal i podria ser condemnat fins amb tres anys d’inhabilitació.
Segons Pascual és inamissible que el Sr García, no dimitisca per la seua pròpia voluntat i els ciutadans hàgem de consentir que un representant d’àmbit comarcal, amb un juí en els pròxims dies, acusat de prevaricació per quelcom molt greu en el sistema democràtic, com és la llibertat d’expressió, s’estiga burlant de tota una comarca de més de 240.000 habitants.
Pascual creu que al Sr. García, el Partit Popular hauria d’expulsar-ho i obligar-li dimitir abans que comence el juí els dies 25 i 26 de juliol, perquè quan un polític els nega als ciutadans que es puguen informar no és mereixedor d’estar en cap càrrec polític i menys representat a una entitat com la Mancomunitat.
El dirigent socialista anuncia que el grup socialista en la Mancomunitat presentarà una moció sol·licitant la dimissió del President d’este organisme per la dignitat de tots els ciutadans de la Ribera Alta. “Si el Sr. García, tinguera dignitat dimitiria de forma immediata perquè la seua conducta presumptament és repressora i autoritària mereixedora de qualificatius greus políticament parlant i propis d’èpoques passades”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada