dijous, 27 de juny del 2013

LES NITS DE L’ESPAI JOVE D’ALGEMESÍ OFERIX ACTIVITATS D’OCI NOCTURN I GRATUÏT PER ALS CAPS DE SETMANA DE JULIOL


Els caps de setmana del mes de juliol són els dies triats per a desenvolupar el programa d’activitats d’oci nocturn alternatiu per a jóvens que es duran a terme en l’Espai Jove d’Algemesí.
La programació d’activitats de “Les nits de l’Espai Jove” començaran el divendres 5 de juliol amb l’actuació del monologuista Jesús Manzano que en l’actualitat és guionista del popular programa de televisió, “El Hormiguero”. L’endemà tindrà lloc un taller i una exhibició de capoeira.

El divendres 12 de juliol serà el torn per al cine amb la projecció en versió original de la pel·lícula “El lado bueno de las cosas” i a continuació es realitzarà una sessió de conversació pràctica d’anglés. L’endemà l’Espai Jove es vestirà de blanc per a acollir una festa eivissenca amb un taller de coctelería sense alcohol.
El divendres 19 de juliol està reservada per als nous talents. En “Night talents” tot aquell que ho desitge pot mostrar el seu potencial artístic cantant, ballant o tocant la guitarra a través dels jocs de videoconsola d’última generació. La nit del dissabte 20 de juliol es dedicarà a la cultura urbana amb exhibició de beat box i desafiament de talents de rap.
En l’últim cap de setmana dels “Nits de l’Espai Jove” el divendres 26 el protagonisme és per a la dansa del ventre i el taller de tatuatges henna, mentres que el dissabte l’activitat es trasllada fins a la piscina coberta que obrirà de les 23 a les 2 de la matinada per a acollir una gimcana aquàtica amb personal especialitzat a la qual poden assistir aquelles persones que han participat en les activitats del mes.
Les entrades a estes activitats són gratuïtes encara que es requerix inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat. Els interessats podran inscriure’s en l’Espai Jove ubicat en el carrer Les Escoles, 5 (junt el Teatre Jaume I) l’horari és de dilluns a dissabte de 12 a 14 hores i de 16 a 20 hores, o bé a través del telèfon 96.201.98.05, a través del Facebook EspaiJoveAlgemesi o a través d’email espaijove@algemesi.net.

El regidor de Joventut, Adrián Palmero, ha manifestat que amb “Nits de l’Espai Jove” es busca “oferir una alternativa d’oci en la ciutat als jóvens d´Algemesí amb huit activitats diferents que poden arribar a un nombrós i divers públic”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada