dimecres, 12 de juny del 2013

CULLERA SUPERA AL BENIGÁNIM IMPOSANT-SE PER 0-1


Este pròxim Dissabte, a partir de les 18 hores es jugarà el partit definitiu

Esta trobada pot suposar el retorn del Cullera a la Tercera Divisió després de més
de 20 anys.

Després de finalitzar la lliga regular, el C.F. Cullera s’ha classificat en tercera posició del Grup Tercer de Regional Preferent, la qual cosa li va donar dret per segon any consecutiu a disputar la promoció d’ascens a Tercera Divisió, categoria nacional on militen històrics del futbol valencià com C.D. Castelló o U.D. Alzira.
El sorteig va oferir que les eliminatòries que afectaven el Cullera transcorregueren per la part baixa del quadro, sent el primer rival l’Alqueries C.F., campió del grup primer. El Cullera va aconseguir eliminar l´Alqueries després d’empatar a 0 en l’Aeria i superar en el seu propi camp a l’Alqueries per 0-1.
El següent rival del Cullera eixiria de l’emparellament entre els segons classificats C.D. Almassora i U.E. Benigànim, sent el segon el que s’imposava 2-1 després d’empatar a Almassora, passant l’eliminatòria.
Diumenge Passat dia 9, el Cullera, després d’una primera part en què va poder sentenciar l’eliminatòria, superava amb claredat al Benigànim imposant-se per 0-1, a l’executar Edu López de manera impecable una falta en el tram final de la primera part .
Este pròxim Dissabte, a partir de les 18 hores es jugarà el definitiu partit amb preus populars en taquilla de 5 €, sent l’entrada gratuïta per als socis. Esta trobada serà especial per al club Cullera, que pot suposar el retorn a la Tercera Divisió després de més de 20 anys .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada