dimarts, 11 de juny del 2013

JA ESTÀ A LA VENDA EL BONO DELS ESPECTACLES DEL XXV ENCONTRE DE TEATRE A L’ESTIU D’ALZIRA


Se celebra del 26 al 29 de juny


 L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Cultura, ha posat ja a la venda, de forma anticipada l’abonament per als espectacles del Gran Teatre del XXV Encontre de Teatre a l’Estiu que se celebra del 26 al 29 de juny.
L’abonament pot adquirir-se, a un preu de 22 euros, en les taquilles del Gran Teatre, els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores, així com en www.instanticket.com ( les24 hores ) o en 902444300 ( de 8 a 23 hores ).
Les entrades per als espectacles, de forma individual, podran comprar-se a partir del 18 de juny de la mateixa manera. Així com també el mateix dia de l’acte, hora i mitja abans de l’espectacle, tant en la Casa de la Cultura com en el Gran Teatre.


XXV Encontre de Teatre a l’Estiu
Dimecres, 26 de juny
A les 18, 19 i 20 hores. Casa de la Cultura. Teatre Familiar. Engrata Teatre presenta “Tortuga”. L’entrada és a 2 euros. Aforament limitat.

22:30 hores. Casa de la Cultura. Jove Companyia d’Entrenament Actoral de Teatre a l’Abast presenta “Tartuf” de Molière, sota la direcció de Ramón Moreno. Espectacle en valencià. L’entrada és a 5 euros, la reduïda a 4 euros.

Dijous, 27 de juny
22:30 hores. Gran Teatre. Yllana presenta “Far West”, amb Antonio de la Fuente, Cèsar Maroto, Susana Cortés i Rubén Hernández. Espectacle sense text. Entrada en pati de butaques i llotges a 8 euros i primer pis i laterals a 6 euros.

Al finalitzar l’espectacle del Gran Teatre. Nit Golfa en el Claustre Casa de la Cultura. Eugeni Alemany present “T’ho dic sense acritud”. Espectacle en valencià. Entrada lliure.

Divendres, 28 de juny
22:30 hores. Gran Teatre. Grup de Teatre Santa Cecília presenta “Mamma Mia! El musical”, sota la direcció d’Enric Puig. Espectacle musical en valencià. Entrada del pati de butaques i llotges a 10 euros i en primer pis i laterals a 7 euros.

Al finalitzar l’espectacle del Gran Teatre. Nit Golfa en el Claustre Casa de la Cultura. Infinit Produccions i JM Gestió Teatral presenten “Presence” amb Zarick i Diana Abad i sota la direcció de Julio Martí. Espectacle de màgia. Entrada lliure.

Dissabte, 29 de juny
A les 18 i a les 19:30 hores. Casa de la Cultura. Engrata presenta “Clowntamos clowtigo”.

22:30 hores. Gran Teatre. Pez en Raya presenta “Sólala” amb Cristina Medina. Al piano, Marià Marín. Espectacle de comèdia en castellà. Entrada en el pati de butaques i llotges a 8 euros i en primer pis i laterals a 6 euros.

Al finalitzar l’espectacle del Gran Teatre. Nit Golfa en el Claustre Casa de la Cultura. María Juan (Mariues) presenta “Menuts, mitjans i grans éxits de Mariua”. Espectacle en valencià. Entrada lliure.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada