dijous, 23 de maig de 2013

SUECA PRESENTA LA VI EDICIÓ DEL CAMPUS CRISTIAN CASTELLS La sexta edició del Campus Cristian Castells ha sigut presentada pel propi esportista en la sala de Juntes de l’Ajuntament de Sueca. En l’acte han estat presents també l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i Javier Zamora, coordinador del Campus.
La present edició introduïx algunes novetats importants com la possibilitat de triar entre tres preus diferents, des de 45 a 100 euros, per a afavorir la participació de tots els xiquets que ho desitgen. A més, es comptarà amb la presència de jugadors de la primera divisió grega, en la qual actualment juga Cristian Castells, així com de la primera divisió espanyola. A tot això, cal afegir la possibilitat d’inscriure’s fins als 16 anys d’edat; les activitats complementàries que s’oferiran als participants, basades en l’aprenentatge de valors com ara la unió i el treball en equip; les classes d’anglés; els exercicis d’entrenadors professionals; i la disponibilitat de les noves instal·lacions esportives de Sueca per a realitzar totes les activitats del Campus.
El Campus Cristian Castells és un campus en què no sols els xavals disfrutaran jugant al futbol durant una setmana, sinó que també aprendran, mitjançant xarrades i l’exemple dels futbolistes que participaran, un altre tipus de valors i d’experiències que els repercutiran tant a nivell personal com a nivell d’aprenentatge”, ha assenyalat Zamora. Per la seua banda, l’impulsor d’esta iniciativa, el futbolista suecà Cristian Castells, que actualment juga en el Platanias F.C., ha mostrat la seua satisfacció per presentar una nova edició i ha tingut paraules d’agraïment per a l’Ajuntament de Sueca i, especialment, per a l’empresa patrocinadora IAF Chequia, “sense els quals no seria possible la realització d’este Campus”. Castells ha explicat que “enguany s’ha reduït moltíssim el pressupost. Hem volgut oferir totes les facilitats perquè els xiquets puguen vindre, disfrutar de l’esport i aprendre valors entre amics. Eixa és la filosofia del Campus”.
La regidora d’Esports, Teresa Ribes, ha assenyalat “l’esforç econòmic tan considerable que realitzen, tant Cristian, com les famílies dels xiquets que participen, donada la situació que vivim. Per això, és d’agrair també la col·laboració de l’empresa patrocinadora durant estos sis anys. Com ja s’ha dit, este Campus no consistix només a anar a jugar a futbol. És una setmana de convivència en què es treballen molts valors, per això és una gran oportunitat per als xiquets. Cristian sap que des del principi hem estat al costat d’ell i és d’agrair que invertisca part de les seues vacances en la realització d’este Campus, només per la satisfacció personal i professional que li suposa”. Finalment, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, ha mostrat la seua admiració “per tot l’esforç i el treball que realitza Cristian per a dur a terme esta iniciativa en la seua ciutat. Que un jugador professional d’una lliga complicada, com en la qual ell juga, vinga al seu poble a ensenyar els xiquets tot el que sap i porte també a altres futbolistes professionals, és d’agrair. Experiències com esta segur que la recorden els xiquets tota la vida”.
El pròxim 22 de juny tindrà lloc la presentació oficial de la sexta edició del Campus Cristian Castells, en el Camp de l'Infantil, amb l’acte de benvinguda als participants i familiars, així com la presentació del programa d’activitats que realitzaran els alumnes al llarg de la setmana, fins al 29 de juny, el qual inclourà també diverses excursions en les que aprendran altres esports com ara el pàdel i visitaran l’obra de l’escultor suecà, Rafael Granell.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada