dijous, 23 de maig de 2013

GRAN ÈXIT DE LA I VOLTA A PEU A LA MARJAL DE EL PERELLÓ A BENEFICI D’AVAPACE El passat 19 de maig a les 10 hores es va celebrar la "I VOLTA A PEU A LA MARJAL DE EL PERELLÓ" a benefici d'AVAPACE (Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral).
La prova va comptar amb la participació de més de 400 corredors de diferents clubs d'atletisme així com corredors independents.
Esta és la primera cursa que organitza l'associació AVAPACE i el seu club AVAPACE corre i amb els que l'Ajuntament d'El Perelló ha col·laborat de forma desinteressada.
Després de l'èxit d'esta primera edició l'associació AVAPACE i l'Ajuntament ja s'han posat en marxa per a repetir l'any pròxim i fer que esta "Volta a peu per la marjal de El Perelló" es consolide en el calendari de curses populars.
L'associació AVAPACE i l'Ajuntament de El Perelló volen agrair especialment a tots els participants en la prova, perquè gràcies a ells l’associació AVAPACE ha recaptat uns fons que seran destinats al manteniment de la dita associació.


Els guanyadors en categoria masculina van ser:
Primer classificat: Salva Palero (C. A. Cullera)
Segon classificat: Joaquín Badenes (Independent)
Tercer classificat: Julián Álvarez (C. A. Cárnicas Serrano)

Les guanyadores en categoria femenina van ser:
Primera classificada: Vanesa López (S. D. Correcaminos)
Segona classificada: Sandra Muñoz (C. A. Cárnicas Serrano)
Tercera classificada: Ruth Perales (Independent)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada