dimarts, 28 de maig del 2013

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ DETÉ ELS TRES PRESUMPTES AUTORS D’UN ATRACAMENT AMB ARMA DE FOC A UNA SUCURSAL BANCÀRIA DE LA LOCALITAT


Els fets s’han van produir sobre les 12 hores d’ahir dilluns quan dos individus abillats amb gorres i ulleres de sol armats amb una pistola i una arma blanca de grans dimensions, han entrat en l’entitat amb crits i amenaces.

La Policia Local d’Algemesí ha detingut els tres presumptes autors d’atracament ocorregut ahir al matí en una sucursal de la Caixa Rural del carrer Albalat de la localitat. Els fets s’han produït sobre les 12 hores quan dos individus abillats amb gorres i ulleres de sol armats amb una pistola i una arma blanca de grans dimensions, han entrat en l’entitat amb crits i amenaces.
Els dos hòmens s’han portat els diners que estaven en circulació en eixos moments, fugint del lloc a la carrera i accedint directament a un cotxe que els esperava a l’eixida i que conduïa una dona. Els tres han tractat d’emprendre la fugida en el vehicle.
La Policia Local ha sigut alertada dels fets i ha muntat immediatament un dispositiu des de la seu policial que ràpidament ha cobert totes les possibles eixides de la ciutat. Els agents de la policia local, en una actuació ràpida i eficaç, han detingut els tres presumptes atracadors, de nacionalitat espanyola, quan es trobaven dins del vehicle en què tractaven de fugir pel carrer València, recuperant les armes utilitzades així com el botí que ascendia a més de 3.800 euros.
Cal agrair la ràpida actuació dels agents de la policia local, per la seua ràpida capacitat de resposta i maneig en este tipus de situacions l’eficàcia de la qual ha donat com resultat la immediata detenció dels tres presumptes atracadors” cita el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Algemesí, Antonio F. Saá

Els tres presumptes atracadors, detinguts pels agents de la Policia Local , immediatament han sigut posats a disposició judicial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada