dimarts, 28 de maig de 2013

QUASI MIG CENTENAR D´ACTIVITATS EN EL MES DE L´ESPORT D´ALMUSSAFES 

El Mes de l'Esport d'Almussafes acaba d'inaugurar la seua dotzena edició. Dissabte passat dia 25, el consistori municipal va celebrar l'obertura de la convocatòria de 2013, en la que de nou treballen conjuntament el Consell Municipal i la Regidoria d'Esports. Els diferents clubs aprofiten estes cinc setmanes per a oferir multitud de competicions, així com conferències i tallers centrats en disciplines esportives diverses, amb l'objectiu d'impulsar la pràctica de l'esport entre els almussafenys. L'esmentada agenda esportiva, a l'abast de tots els veïns, es clausurarà divendres que ve dia 28 de juny, amb la celebració de la quinta edició de la Gala Jove de l'Esport.
La mascota que enguany anuncia el Mes de l'Esport d'Almussafes és obra de Yaiza Bravo. Un total de 303 obres competien enguany en la novena edició del certamen artístic en què finalment es va imposar esta alumna del CEIP Almassaf.
A les 12 del migdia de dissabte passat, el regidor d'Esports, Carles Grancha, va entregar els premis als vencedors del concurs municipal “Troba la Mascota del Mes de l'Esport”, el segon premi de la qual va recaure en María Aguado i el tercer en la pròpia guardonada amb el primer premi, qui va fer doblet. L'entrega dels guardons, bicicleta de muntanya i material esportiu, va coincidir amb la inauguració oficial d'esta dotzena convocatòria del mes de l'esport, que va oferir diferents activitats d'animació en el parc Central, en les que van participar multitud de xiquets. “Celebràrem una gran festa, en la que repartírem camisetes i orxata a tots els participants, els que van disfrutar de tres hores de diversió ininterrompuda”, explica l'edil.
L'agenda de competicions esportives va continuar ahir dilluns dilluns, de 19 a 20 hores amb el seminari pràctic Persones Majors II, en la sala d'aeròbic del pavelló poliesportiu i que continuarà dimecres que ve dia 29. El programa de seminaris d'esta nova convocatòria esportiva oferta, així mateix, especialitats com els primers auxilis, la metodologia per a l'entrenament en el futbol base, la Zumba, el ball i el manteniment i ajust de la bicicleta.

El programa de formació i pràctica esportiva incorpora, així mateix, un taller de Bollywood, l'activitat de senderisme “Camina per Almussafes”, prevista per a dilluns que ve dia 3, una setmana de l'Aikido, una exhibició d'arts marcials, un Festival de Gimnàstica Rítmica, el III Marató d'Aqua Almussafes i el de Futbol 7, així com una trobada d'escoles de tir amb arc, entre altres activitats.

Grancha destaca que “el consistori d'Almussafes brinda el màxim suport a les diferents disciplines esportives amb representació en la localitat, ja que els clubs continuen rebent la corresponent subvenció anual per a desenrotllar l'impuls a la pràctica esportiva en la població”. Prova d'això és que el calendari del Mes de l'Esport també ho integren nombroses competicions esportives de futbol, automobilisme, bàsquet, tir al plat i tir olímpic, gimnàstica rítmica, pesca, frontó, tenis, agility i pàdel, entre altres.

La V Gala Jove de l'Esport, prevista per al divendres dia 28 de juny, posarà de nou la guinda al mes esportiu d'Almussafes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada