dimarts, 19 de febrer de 2013

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA LA CREACIÓ D’UN NOU DESPATX DEL REGIDOR DE LA POLICIA D’ALZIRA MENTRES LA POLICIA LOCAL NO TÉ MITJANS PER A REALITZAR EL SEU TREBALLIsabel Aguilar
 La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, insta l’Alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, a prendre les regnes del conflicte que existix entre la Policia Local i el regidor Eliseo Candela. “La nostra ciutat no pot ser notícia per tindre un regidor incompetent segons els sindicats”.
Segons Aguilar els enfrontaments d’este senyor amb el col·lectiu policial és un autèntic escàndol i la seua gestió al capdavant d’este departament ha de ser reconsiderada.
La responsable socialista manifesta que la primera autoritat ha de resoldre el conflicte que actualment té el Sr. Candela amb la Policia Local d’Alzira. Les acusacions que s’han abocat en el document firmat pels sindicats són extremadament reveladores del comportament del Sr. Candela.
Aguilar considera irresponsable que el regidor de la Policia Local s’estiga construint un despatx o un saló de reunions mentres l’agent de policia de servici haja de continuar atenent el ciutadà davall una escala o sense que tinguen els mitjans suficients i adequats per a realitzar bé la seua funció.
La dirigent socialista espera que en la pròxima comissió informativa i en el ple, la Sra. Alcaldessa d’Alzira, informe, sobretot, de què està ocorrent en un departament tan important com és el de la seguretat dels alzirenys.
Segons Aguilar els sindicats de la Policia Local d’Alzira, acusen al Sr. Candela, d’haver dinamitat la pau social amb mesures unilaterals. La no-renovació del parc mòbil també és una de les qüestions importants a què el responsable de Policia Local no ha donat cap resposta; més si és possible coneixent que tots estos successos denunciats pels sindicats es repetixen constantment des de l’inici d’exercici en el càrrec del Sr. Candela com a regidor de Policia Local.
Aguilar es fa ressò de les manifestacions dels sindicats i considera que no és normal que els vehicles policials tinguen més de 300.000 quilòmetres, sense que s’haja previst un canvi gradual dels mateixos; esta forma de gestionar un departament que porta implícita la seguretat dels alzirenys, es mereix molta més atenció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada