dissabte, 11 de maig del 2013

JOVES AMB COMPROMÍS APOSTEN PER LA TRANSPARÈNCIA DE LA DIPU TE BECA


Demanen saber quins llocs s’ocuparan i amb quines titulacions


L’Ajuntament de Carcaixent ha fet públiques les bases per a l’adjudicació de les beques del programa “La Dipu te beca” mitjançant les quals, 61 estudiants podran fer pràctiques a diferents departaments del Consistori.
Per a Joves amb Compromís de Carcaixent una vegada més, aquestes bases no recullen en quins departaments o quines funcions realitzaran els becaris, ni tampoc quines titulacions tindran preferència a l’hora d’adjudicar les beques. “A diferència del que han fet altres ajuntaments, com per exemple Tavernes de la Valldigna o Corbera, on ja se sap quins llocs s’oferten per fer les pràctiques i les titulacions que es prioritzen, les bases de Carcaixent no deixen clar aquest punt, amb la qual cosa no sols es donen falses esperances a molts joves, sinó que també es dona peu a què, amb els antecedents en la manera de contractar que té el PP, no es garantisca la igualtat d’oportunitats”, afirma Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís – Carcaixent.
Així, si es té clar que l’ajuntament necessita, per exemple, estudiants que provinguen dels graus o cicles d’Informàtica o Economia, i no d’especialitzats en altres matèries, podrien deixar-ho clar a les bases i evitar-los tràmits inútils a aquests últims. I de la mateixa manera especificar quants estudiants de la rama econòmica i quants de la rama informàtica van a becar-se, per tal que ningú puga pensar que, en funció dels cognoms, s’haja pogut adjudicar res”, continua.
Per a Joves amb Compromís “és imprescindible fixar quines titulacions, i en quin ordre, van a prioritzar-se per a cada lloc a ocupar, per evitar deixar en mans de criteris personals les adjudicacions, més encara quan un regidor de l’equip de govern forma part del tribunal de baremació”.
L´agrupació de Carcaixent lamenta que l’equip de govern s’ha negat a atendre les nostres propostes de millora de les bases del programa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada