dilluns, 15 d’abril del 2013

SUPERIORITAT DEL RC ALZIRA FRONT EL CIÈNCIES EN EL CAMP DEL SALER (0-65)

En un partit de despedides, l’equip va paréixer voler retre homenatge a diversos dels seus components per als quals este era el seu últim partit de rugbi, almenys en competició oficial. Jordi Cortés, Dani Vento, Nacho Bertomeu, Salva Llorens, Sergi Arenillass i José Carrasquer, penjaven les bótes en la trobada davant del Ciències, i ho van fer per la porta gran, en un partit esplèndid de tot l’equip. Resultarà estrany no veure’ls en la formació alzirenya en el futur.

En la foto, els jugadors que "pengen les bótes",
 d’esquerra a dreta: José Carrasquer,
Dani Vento, Salva Llorens,
 Jordi Cortés, Nacho Bertomeu i Sergi Arenillas.
El Ciències va rebre tres assajos en els primers catorze minuts i això, sens dubte els va deixar tocats. En el minut dos el jove Dani Dasí recuperava un baló i contraatacava amb velocitat i determinació, aconseguint un assaig de huitanta metres, encara que eixa acceleració, li va costar una lesió d’isquiotibials que segurament li impedirà acudir a la convocatòria de la Selecció Valenciana. Va haver de ser substituït per Fran Villalba. En el minut set era Pablo Pepiol qui assajava i transformava, i en el catorze era Iñaki Alonso l’anotador i Pepiol tornava a transformar. A partir d’ací, l’Alzira va caure en l’individualisme, cada u volia fer la guerra pel seu compte i buscar l’assaig en solitari, sense respectar el fonament d’este esport, deixar que la davantera pique en les "meles" i en les "touches" al rival.
El partit va quedar equilibrat, quedant el joc alzireny en mans de la seua qualitat individual. En el minut trenta-sis repetia assaig Iñaki Alonso, esta vegada sense transformació, 0 a 24, resultat amb el que s’arribaria al descans.
En la segona part l’Alzira va començar a jugar més en col·lectiu, va accelerar el ritme de joc, i va marcar clarament la diferència, quedant només un equip sobre el terreny de joc. Els assajos van caure de forma inexorable a favor dels visitants, un total de set en esta segona part, Mario Andrés (1), Iñaki Alonso que va firmar un gran partit, i que seria el màxim anotador del mateix amb quatre assajos (2), Javier Vicent (1), Nacho Bertomeu (1), el capità Dani Vento (1) i Pablo Pepiol (1), fins a sumar els 65 punts definitius.