dilluns, 29 d’abril del 2013

SOPAR SOLIDARI “EL BULLIT”



  El dia 10 de maig a les 21:30 se celebra en Cotonera Esdeveninemts el primer sopar solidari a benefici de Banc d’Aliments.
La idea sorgix de la preocupació dins de l’Associació “El Bullit” per la crisi econòmica actual i les dificultats que moltes famílies patixe. ”Arran d’eixa preocupació pensem en un esdeveniment gastronòmic donada la condició de la nostra associació”, expliquen des de l’organització.
El funcionament de l’esdeveniment és ben senzill, diversos xefs confeccionen un menú gastronòmic buscant que els seus proveïdors paguen les matèries primeres necessàries per a la seua confecció. El públic pagarà 30 € per disfrutar del menú, també posant-se a la venda la denominada Fila 0.
Segons expliquen els organitzadors de l’esdeveniment, “els següents passos serien buscar xefs que estigueren disposats a desenvolupar estos plats i un lloc on realitzar l’esdeveniment. Ens vam posar en contacte amb Cotonera que des d’un primer moment van estar encantats de col·laborar amb la causa benèfica”.
El sopar comptarà amb l’ajuda de l’Escola Gambrinus Heineken de l’espai La Rambleta col·laborant amb el treball dels seus alumnes i professors de manera altruista. Les empreses Pernod-Ricard Espanya i Schweppes Espanya aporten una barra de degustació de Gintonics, Vodkatonics i “mojitos” al preu d’1 € per copa, realitzats per tres grans coctelers. La recaptació també es donarà a Banc d’Aliments.
Les entrades es troben a la venda en la Casa de la Cultura d’Alzira (C/Escoles Píes i en Tourits Info (Plaça del Regne).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada