dimarts, 7 d’agost del 2012

El MUMA D’ALZIRA ACULL PROP DE 5.000 VISITANTS EN LA PRIMERA MEITAT DE l’ANY


El Museu Municipal d’Alzira, ha rebut un gran volum de visitants des de gener fins a juny d’enguany. Un total de 48.000 persones han visitat les instal·lacions del Muma.
Cal assenyalar que més del 70% dels assistents han sigut grups que han dut a terme visites guiades didàctiques. Col·legis, associacions culturals i grups organitzats per agències de viatges són els més assidus al complex museístic.
D’altra banda, La Sala d’Actes d’aquestes instal·lacions, acull gran nombre d’esdeveniments, jornades i activitats. Destaquen els cursos monogràfics, tant d’orientació laboral com els de formació, que organitza setmanalment el departament d’IDEA. També altres esdeveniments com les Jornades de Toponímia que organitza el Serval, o les Jornades d’Educació en la Igualtat de Dones i Homens organitzats per la regidoria de Polítiques d’Igualtat.
Recordem que el MUMA roman obert durant el mes d’agost. L’horari del museu és d’11 a 13´30 hores de dimarts a divendres. Al setembre també obrirà les seues portes de dimarts a diumenge d’11 a 13,30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada