dilluns, 28 de gener del 2013

EL CLUB TRIESPORT ROQUETTE ACONSEGUIX EL PODIUM EN INFANTIL I ALEVÍ EN LA XIII DUATLÓN BENIFAIÓ

Sara Alemany Seguer primera i Josep Picazo Llácer segon en les seues categories

Emilio Aguayo repetix títol com a campió de la general i Eva Sánchez aconseguix la copa en dones

Dissabte passat Benifaió va acollir la XIII Duatlón organitzada pel Club Triesport Roquette i puntuable per a la Lliga Autonòmica. El pas dels duatletas en les categories cadets, infantil i aleví del Club Triesport Roquette van ser destacables durant esta prova matutina.
La primera a aconseguir un triomf important per al club va ser la duatleta Sara Alemany Seguer a l’aconseguir en la categoria infantil la primera posició. Darrere  van quedar també en bon lloc les duatletas locals Carla Greus Magraner i Teresa Martí Macian en els llocs 10 i 19 respectivament, sense oblidar l’arribada en el lloc 21 de Natalia Fonts Sánchez.
Una categoria infantil on atletes masculins del club també van aconseguir importants llocs com Sergi Arribas Carcel i Cèsar Ferrandis Blasco en 9a i 10a posició cada u. Després d’ells van arribar a meta Pau Perera Vidal, Adrián Bayo Piles i Yassin Benmessaoud Morales.
Ja en alevins Josep Picazo Llácer va obtindre el trofeu de plata com segon classificat. Després d’ell Pablo Tortosa Juanes i Aaron Dasí Ferrandis arribaven en 12a i 17a posició. Les alevins dones del club aconseguien també una important marca. Així Carla Donat Ferrandis, Paloma Martí Macián i Carme Marí Clérigues obtenien les places 7a, 8a i 11a respectivament.
En Cadets el club Triesport Roquette aplaudia també l’arribada dels seus duatletes en posicions importants com Carlos Gómez Llorca en un merescut 6t lloc seguit de Sergio Gil Ruiz (9é) i Aaron Blasco Tomás (24é).

Resultat prova adults

Ja a la vesprada va ser el torn dels atletes adults. El duatleta Emilio Aguayo Muñoz tornava a repetir títol. En la passada edició aconseguia el títol de campió i de nou va alçar en esta XIII edició el trofeu. Després d’ell van quedar en segona i tercera posició respectivament Rafa Zapata Sánchez i Christian Climent Miñana.
Les dones tindrien com a guanyadora a la duatleta Eva Sánchez Pastor, seguida de Miriam Muñoz González i Karen Faus Balbastre. Una classificació general on cal destacar els primers locals a arribar a meta. En masculí Pepe Linares Soldado, seguit de Vicente Fajardo Juanes i Angel Aragonés Tortajada. En femení la primera local va ser Amparo Ródenas Marco i segona Eva Ferrá Navarro.