divendres, 12 d’abril del 2013

NOVES ACTIVITATS D’IGUALTAT PER AL MES D’ABRIL A ALZIRA


 L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat, ha programat diferents activitats per al mes d’abril.
La primera d’elles és esta vesprada, divendres 12 d’abril, a les 20 hores. En el bar Andrés, en la Plaça Enric Soler i Godés, tindrà lloc un recital de “Poemes per la Igualtat” organitzat per l’Associació Grup de Debat per la Igualtat.
El dimecres, 17 d’abril, a les 19 hores, en l’Arxiu Municipal, tindrà lloc un video-foro. Es projectarà el curtmetratge “Turistes” de Marcos de Miguel, premiat en la III edició del concurs “Curtmetratges per la igualtat” 2009, organitzat per Obra Social Caja Mediterráneo. A continuació, xarrada i col·loqui a càrrec de Luis Noguerol, del col·lectiu Lambda de València.
El dimecres, 24 d’abril, a les 18:30 hores, en el MUMA, tindrà lloc un nou “Club de lectura…amb ulleres lila”. El col·loqui girarà en torn del llibre “Abril no és un mes” de Rosa Sanchís. Acompanyaran l’autora la professora del CIPFP Luis Suñer, Remei Pau, així com diferents alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada