divendres, 12 d’abril del 2013

BASTIDAS: “TOTS ELS PLEITS PENDENTS DEL PAI VILELLA HAN SIGUT DESESTIMATS O RETIRATS”



 L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha anunciat que s’ha aconseguit que, tots els pleits pendents respecte el PAI de Vilella, hagen sigut desestimats o s’hagen retirat. “Hem aconseguit que el Centre Comercial Vilella retire el seu contenciós administratiu contra l’Ajuntament reclamant 45 milions d’euros, que CISA retire el seu contenciós contra l’Ajuntament reclamant 2,2 milions euros i que, la tercera part implicada, Tenisquash, també retire el seu contenciós reclamant 1,6 milions d’euros”.
Bastidas ha afegit: “No sols renuncien cada un als seus contenciosos si no que, a més, s’ha aconseguit que hi haja un enteniment entre totes les parts implicades en este PAI, tenint l’Ajuntament un paper com a mediador molt important. Gràcies a la retirada d’estos contenciosos s’ha propiciat la possibilitat de poder tornar a buscar una solució amistosa a la resta de qüestions que afecten este PAI”.
S’han iniciat reunions tendents a finalitzar les obres d’urbanització donant satisfacció a totes les parts implicades. Pel que fa a l’Ajuntament, açò suposarà la reposició de la carretera de Vilella, una petició molt demandada per veïns i usuaris.
L’actuació més immediata en la que es treballa és en la divisió del PAI de Vilella, que es tramita per gestió directa, en dos unitats d’execució, per a poder acabar la urbanització, tenint en compte els interessos dels dos únics propietaris i l’interés general.
Pel que fa a l’empresa alzirenya afectada Tenisquash, açò suposarà facilitar el seu desenvolupament empresarial sense dependre del que vaja a ocórrer amb l’altra parcel·la afectada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada