divendres, 5 d’abril de 2013

NOUS ÈXITS ESPORTIUS PER AL CEGA ALMUSSAFES


Les cinc gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d'Almussafes, classificades per a la fase nacional

 Dissabte passat dia 23 de març, el pavelló Cobert de la localitat d'Almussafes va acollir una intensa jornada de Gimnàstica Rítmica on es van donar cita més de 300 esportistes de la Comunitat Valenciana. En horari matinal, es va celebrar la Primera Fase dels Jocs Esportius de Gimnàstica Rítmica de València i Castelló, i ja durant la jornada vespertina es va disputar el Campionat d'Espanya Individual Base, en la seua fase autonòmica.
Al voltant de 200 gimnastes, des de la categoria PreBenjamin fins a la cadet, participant també en modalitat de Conjunts, van competir en la primera fase dels Jocs Esportius de Gimnàstica Rítmica de València i Castelló, desenrotllada durant tot el matí del dissabte.
Sense a penes descans per a l'organització i per al personal federatiu va començar en horari vespertí el Campionat d'Espanya Individual Base, en la seua Fase Autonòmica, cita esportiva en què es van congregar un centenar de gimnastes pertanyents als clubs de major rellevància a la Comunitat Valenciana. El Club Esportiu de Gimnàstica d'Almussafes va estar representat per cinc dels seus gimnastes, que van aconseguir classificar-se per a la fase Nacional, que se celebrarà en la ciutat de Saragossa entre els dies 25 i 28 del present mes d'abril. Isabel Tercero va competir en categoria benjamí, Ainoa Vila i Beatriz Baldoví en cadet i Claudia Beltrán i Clara Martínez en aleví. Va destacar el tercer lloc obtingut per esta última gimnasta, que ja va iniciar el campionat com a Campiona Provincial, revalidant la seua medalla en esta fase Autonòmica.
Ambdós competicions esportives van ser un verdader repte quant a programació i organització per part del Club Esportiu de Gimnàstica Almussafes encara que, segons ressalta el seu president, “van finalitzar ambdós molt satisfactòriament”.
Independentment del nombrós public que es va donar cita per a admirar les gimnastes de la Comunitat Valenciana, pioneres en este esport i amb grans èxits esportius a favor seu, la ultima d'estes competicions va tindre l'honor de comptar amb la presència del president de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesus Carballo, un fet poc usual en competicions autonòmiques fora de la seua Comunitat, ja que residix i exercix en la Comunitat de Madrid. El president de l'espanyola junt amb la presidenta de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico, i del Regidor d'Esports i Joventut de l'Ajuntament d'Almussafes, Carles Grancha, es van fer càrrec de l'entrega de trofeus a les guanyadores al finalitzar la competició.
Va destacar, així mateix, l'assistència durant la maratoniana jornada esportiva del secretari general de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Javier Soria.
Finalitzat l'esmentat esdeveniment esportiu, els tècnics del Club, Raquel i Sara Sòria, junt amb Patricia Tormo continuen amb els seus entrenaments diaris de cara a la Fase Final del Campionat d'Espanya, que acollirà Saragossa. Les cinc gimnastes integrants del CEGA que han obtingut la classificació, representaran al club local en el nacional.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada