divendres, 5 d’abril del 2013

III TORNEIG DE GIMNÀSTICA RÍTMICA L´ALCÚDIA


El diumenge 7 d’abril tindrà lloc al pavelló poliesportiu de la Ciutat esportiva de l’Alcúdia el III Torneig de Gimnàstica Rítmica, amb la participació de vora dues-centes gimnastes de Torrent, València, Mislata, Oliva, Sueca, Carlet, Alboraia, Guadassuar i l’Alcúdia.
Es tracta d’un torneig amistós que comptarà amb actuacions per conjunts i individuals i al qual s’estrenarà a nivell de competició el tapís que l’Ajuntament de l’Alcúdia va donar al Club el passat mes de gener.
La competició començarà a les 9 del matí i està previst que acabe amb l’entrega de trofeus al voltant de les 2 del migdia.
En la modalitat de conjunts s’atorgaran medalles en les categories mini-benjamí, benjamí, aleví i cadet, mentre que en individuals hi haurà premis per a les gimnastes mini-benjamines, pre-benjamines, benjamines, alevines, infantils i cadets.
El Club d’atletisme l’Alcúdia, és un club molt jove, - esta és la tercera temporada- i compta a hores d’ara amb més de 60 xiquetes que entrenen al Pavelló Cobert de l’Alcúdia, baix la direcció de Sandra Olarte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada