dimarts, 23 d’abril del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ CONTRACTARÀ ESTE ESTIU A 59 VEÏNS DESOCUPATS AGRARIS PER A OBRES DE MILLORES RURALS




83.176 euros és la subvenció rebuda del SPEE (Servici Públic d’Ocupació Estatal) per a l’execució d’este ampli projecte de millores rurals

Es publica un ban on s’informa els treballadors agrícoles desocupats que han d’actualitzar la seua situació de demandant en el SERVEF per a optar a una plaça

59 veïns de Benifaió en situació de desocupats agraris treballaren durant un mes en les labors de millores de camins rurals que cada any projecta l’Ajuntament de Benifaió a través de la regidoria d’agricultura.
Més de 80.000 euros és la subvenció que el consistori ha rebut del SPEE per a contractar a més de mig centenar de veïns en desocupació que prèviament s’han inscrit en l’oficina del SERVEF en el que es coneix com a ‘desocupació agrícola’.
El consistori ha publicat un ban on informa este col·lectiu desocupat que han d’actualitzar la seua situació de demandant en el SERVEF. L’Ajuntament durà a terme el procediment de baremació després de rebre el llistat de candidats per part del SERVEF.
Els treballs consistixen en condicionament de trams en camins rurals, desbrossament i neteja en sectors rurals del terme.
Així, com cada any amb l’arribada de l’època estival, l’Ajuntament de Benifaió rehabilitarà i millorarà les zones dels principals camins rurals oferint al mateix temps treball a veïns en situació de desocupats agraris.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada