dilluns, 15 d’abril del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA CONVOCA SUBVENCIONS A ASSOCIACIONS I ENTITATS JUVENILS


Hi ha de termini fins al divendres 10 de maig per a presentar els projectes

L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Joventut, ha convocat, un any més, les Bases Reguladores de la concessió de subvencions a associacions i entitats sense ànim de lucre, en matèria de joventut. La partida destinada a este efecte és de prop de 8.000 euros.
Les entitats beneficiàries d’estes subvencions són les associacions juvenils i entitats prestadores de servicis a la joventut inscrites en el Cens d’Associacions Juvenils de la GV i en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament d’Alzira. Estes entitats han de tindre com a socis i destinataris del projecte subvencionat als/es jóvens d’Alzira.
De manera indicativa es considera subvencionable la realització de les següents activitats per a 2013:
Projectes d’activitats amb caràcter anual dirigits a la població juvenil.
Activitats continuades d’animació i/o promoció juvenil (culturals, temps lliure, formatives, promoció d’ocupació…).
Projectes que incloguen activitats i publicacions d’interés per als jóvens.
Les sol·licituds poden presentar-se, fins al divendres 10 de maig, en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Alzira o per correu certificat, tal com establix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment Administratiu Comú.
Les bases completes es poden consultar en el tauler d’anuncis municipal, en el Centre d’Informació Juvenil i en la web www.alzira.es/alziraPublic/cij.

Per a resoldre qualsevol dubte els interessats es poden posar en contacte amb el Centre d’Informació Juvenil, c/ Escoles Pies, 4, a través del telèfon 96 241 74 07 o per mitjà del correu electrònic joventut@alzira.es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada