dimarts, 30 d’abril del 2013

JOSE LUIS COLOMA I PEPE BUENO SERÀN ELS HOMENATJATS PER L’AJUNTAMENT D’ALZIRA EN ELS ACTES COMMEMORATIUS DELS PATRONS DE L’AGRICULTURA


El Consell Municipal Agrari de l’Ajuntament d’Alzira, en la sessió ordinària celebrada ahir a la vesprada, va aprovar per majoria que els homenatjats en els actes commemoratius de la festivitat dels agricultors honorant a Sant Abdó i Sant Senent d’enguany, siguen José Luis Coloma i Pepe Bueno.
El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha destacat: “Com ja ve sent habitual, celebrarem la festivitat dels patrons dels agricultors valencians el pròxim 18 de maig. Una festivitat que recuperem en 2008 amb l’objectiu d’honrar la figura d’aquelles persones que han fet tant per l’agricultura. En este cas, els dos homenatjats d’enguany són persones respectades i professionals de diferents àmbits relacionats amb l’agricultura des de fa molts anys. Pepe Bueno pel que fa a la policia rural i José Luis Coloma pel seu treball al capdavant del Servici d’Extensió Agrària. El seu reconeixement va ser aprovat per majoria del Consell Municipal Agrari”.
La celebració tindrà lloc el dissabte 18 de maig. A les 19:30 hores. l’Altar de Sant Bernat de l’Església de Santa Caterina acollirà una missa en honor dels agricultors morts. A continuació, en el MUMA, es procedirà a homenatjar José Luis Coloma i Pepe Bueno, per la seua labor en pro de l’agricultura alzirenya i valenciana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada