divendres, 5 d’abril del 2013

L’AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ INVERTIX 10.272 EUROS EN OBRES DE MILLORA DE LA PISCINA DESCOBERTA MUNICIPAL


 L’ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria d’Esports, invertirà 10.272 euros en les obres de reparació i millora de les instal·lacions de la piscina municipal descoberta a fi de millorar les instal·lacions per als veïns i veïnes de la localitat.
Les obres afectaran la pràctica totalitat de la instal·lació esportiva. En la piscina d’adults es canviarà tot el xapat del sòl, uns 150 metres, i la contornada de les escales d’accés a la zona menys profunda, es rematarà amb acabats de brillant i pintura. En l’entorn de la piscina infantil també es canviarà el sòl i es pintarà la zona.
Estes obres realitzades en les piscines a l’aire lliure inclouen també millores en la posada al dia de l’edifici amb obres de manteniment i adequació dels vestuaris i de les dutxes. El regidor d’Esports, Marcos Giner, ha assenyalat que es tracta d’una sèrie de millores que van més enllà del manteniment obligatori d’esta instal·lació esportiu l’ús del qual ha augmentat en els últims anys per molts veïns d’Algemesí i especialment en els mesos d’estiu.
A més de poder practicar la natació a l’aire lliure, la piscina municipal descoberta acull els cursos gratuïts per a xiquets que s’oferixen tots els anys des de la pròpia regidoria d’Esports de l’Ajuntament, perquè els més menuts puguen aprendre a nadar.
Les obres de millora ja han començat i s’estima que abans de l’estiu estaran finalitzades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada