dimarts, 16 d’abril de 2013

IBERDROLA RETARDA FINS EL 2016 EL SUMINISTRE ELÈCTRIC PER AL MANHATTAN DE CULLERA

                                                                    FOTO JORDI PIRIS
Mayor: “S’ha signat el certificat de defunció de la política del PP de Cullera”

El líder socialista demana l’equip de govern de Sanjuán que explique el “frau” que suposà el programa electoral del PP i diga com pensa ara generar ocupació


La companyia elèctrica Iberdrola confirmà a finals de la setmana passada que retardarà com a mínim fins al 2016 l’arribada del suministre elèctric a la subestació de transport i distribució que preveu ubicar al Brosquil, per tal de proporcionar energia al projecte urbanístic del Manhattan. Esta decisió suposa la paralització i el fracàs absolut de la ‘promesa estrella’ del PP a la campanya electoral de les municipals del 2011.
Al respecte, el portaveu del Grup Municipal Socialista, Jordi Mayor, ha assegurat que amb este nou retard “se signa el certificat de defunció de la política del PP de Cullera”. Segons Mayor, “per si quedava cap dubte, es confirma que no hi haurà Manhattan esta legislatura i, per tant, que el PP tornarà a incomplir el que va prometre”.

PROJECTE VEGA-PORT
El cap de l’oposició ha demanat l’equip de govern que presidix Ernesto Sanjuán (PP) explicacions sobre “el frau que suposà el seu programa electoral”, donat que la construcció del Manhattan fou l’argument defensat pels populars per a crear ocupació al poble. Cal recordar que el propi Sanjuán anuncià al mitin central de campanya del PP al maig del 2011 que les obres s’iniciarien en pocs mesos, afirmació que ha resultat ser una falsetat. “Sabien que no anava a fer-se, però aixina i tot enganyaren a la ciutadania”, ha mantés.
Ara el govern municipal ha de dir com pensa crear llocs de treball”, ha exigit Mayor, “ja que Cullera, amb una taxa de desocupació superior al 35% -la més alta de la comarca i 10 punts per damunt de la mitjana nacional-, viu una situació desesperada”.

Pla d’ocupació i nou model turístic

Mayor ha insistit en que “l’única via per a que es genere ocupació immediatament a Cullera es la posada en marxa d’un
pla d’ocupació municipal, com el que presentàrem fa uns mesos els socialistes i que fou rebutjat pel PP”.
Tanmateix, el portaveu municipal del PSPV-PSOE ha reiterat la seua proposta d’impulsar un canvi profund en el model turístic de la ciutat, que “transforme radicalment esta indústria i la convertisca en el motor econòmic de la ciutat”.
Finalment, Mayor ha tornat a prestar la seua col·laboració “a un govern desorientat, derrotat i desnortat, que està sotmetent a un calvari i a un sofriment extrem tota la ciutadania de Cullera, obligant-la a suportar una pesada creu en pagament per la mala gestió dels governs de Sanjuán”. “Si no saben com solucionar el problema que ells han creat, que ens demanen ajuda perquè nosaltres sí sabem com traure a Cullera de la seua crisi”, ha conclòs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada