dimarts, 16 d’abril del 2013

CULLERA PARTICIPARÀ EN LA XXII EDICIÓ DEL SALÓ INTERNACIONAL DE TURISME DE CATALUNYA



                                                                                                                             Foto: Jordi Piris


En l’estand de la Diputació de València es distribuirà informació turística dels municipis de Cullera, Algemesí, Ayora, el Puig i Gandia.


El Patronat Provincial de Turisme, participa en la XXII edició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), junt amb la resta de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, del 19 al 21 d’abril.
L’estand de València Terra i Mar ocuparà una superfície de 32m2 i acollirà als municipis de la província de València i el SARC, de l’Àrea de Cultura de Diputació.
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar acudix a la fira de turisme amb l’objectiu de promocionar l’oferta turística dels municipis de la província de València. Concretament, el Patronat acostarà tant a professionals del sector com als visitants de SITC, l’oferta turística amb les guies turístiques de cases rurals, hotels, festes, senderisme, informació de les catorze comarques valencianes i un fullet amb les millors ofertes turístiques de la província de València. En l’estand de la Diputació de València es distribuirà informació turística dels municipi de Cullera, Algemesí, Ayora, el Puig i Gandia.
El Saló Internacional de Turisme de Catalunya oferirà informació turística representada tant per Organismes Oficials com per empreses privades, Agències de viatges i majoristes.
Es presentarà una oferta turística molt diversa, des d’allotjaments, transports, turisme cultural i d’oci, turisme gastronòmic, turisme actiu, creuers, formació i servicis turístics.
El Saló Internacional de Turisme de Catalunya obrirà les seues portes des del divendres 19 fins al diumenge 21 d’abril, en horari ininterromput de 10:00 a 20:00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada