dimarts, 16 d’abril del 2013

EL CLUB XOPERA D’ALGEMESÍ PARTICIPARÀ EN EL CAMPIONAT NACIONAL DE PESCA EN AIGUA DOLÇA



 Membres del Club de Pesca Xopera d’Algemesí participaren en la 45 edició del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques d’aigua dolça en la categoria masculina.
Juan Iglesias Santacreu, actualment campió autonòmic, i Juan Martínez Carrascosa, classificat per a este campionat, optaran a aconseguir el campionat nacional en aigua dolça que se celebra del 19 al 21 d’abril en l’Embassament del Vicario, en Ciudad Real en el que es calcula que participaran al voltant de 120 esportistes d’esta modalitat de pesca. Este campionat inclou les categories per seleccions autonòmiques i l’individual de pesca en aigua dolça.
El Club de Pesca Xopera realitza una intensa activitat al llarg de l’any. De fet, el club ha centrat esforços tècnics i econòmics perquè els seus membres puguen acudir a estos campionats. Dos dels seus membres van quedar classificats recentment en segon i tercer lloc en el campionat de pesca provincial realitzat en les aigües del riu Xúquer a Fortaleny.
Ara, dos dels seus membres, Juan Esglésies Santacreu i Juan Martínez Carrascosa, acudiran al campionat nacional de pesca en aigua dolça a fi de mantindre la ratxa i optar a realitzar un bon paper en la màxima competició espanyola en esta modalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada