dijous, 4 d’abril del 2013

EL RC ALZIRA REP AL TECNIDEX EN LA PENÚLTIMA JORNADA


La trobada serà el dissabte a les 17 h. en el Poliesportiu "Jorge Martínez Aspar".

Penúltima jornada de la fase de Descens/Ascens en què l’Alzira rep al Tecnidex. La trobada és de vital importància, ja que el Tecnidex és tercer en la classificació, quatre punts per davall dels alzirenys, per la qual cosa d’aconseguir véncer a Alzira els empataria a punts, inclús podria superar-los si aconseguiren el "bonus ofensiu".
Cal recordar que aconseguiran la permanència en primera, els dos primers classificats. El líder és ara el Tavernes amb 34 punts, seguit de l’Alzira amb 33, i Tecnidex és tercer amb 29. En l’última jornada els de València rebran al Tavernes, mentres que l’Alzira viatjarà a la capital per a enfrontar-se al Ciències, últim classificat.
En el partit de la primera volta, el Tecnidex, va aconseguir imposar-se a l’Alzira 23-17 en una trobada que, a quinze minuts del final, estava empatat a 17.
La pedrera del RC Alzira, continua aportant jugadors a la Selecció Nacional
El jove de 16 anys Aitor Tribaldos, a participat amb la Selecció Nacional Sub-16 en un "Stage de la FIRA-AER" celebrat a Lisboa entre els dies 22 i 27 de març, durant el qual es van enfrontar a la Selecció Portuguesa, a la que es van imposar 5 a 17. Al seu retorn de Portugal, el jove Tribaldos va acudir a la crida de la Selecció Valenciana, amb la que el passat dia 1, va jugar una trobada amistosa davant del Torquay RC anglés, imposant-se els valencians àmpliament en el marcador.
Per la seua banda, Yannick Pardo, també va acudir a una concentració de la Selecció Nacional Sub-17 celebrada a Madrid del 22 al 24 de març, amb vista a preparar el pròxim Torneig Cross Border de la FIRA-AER que es disputarà a l’Haia del 24 al 28 d’abril.
l’Última convocatòria, en este cas amb la Selecció Nacional Sub-19 en la modalitat de "Seven", ha sigut per al jove de Carcaixent Pablo Pepiol, que acudirà a Mallorca, on la Selecció estarà concentrada del 6 al 10 d’abril, amb vista a preparar el Campionat d’Europa de la modalitat que es disputarà en Calviá (Mallorca) el 13 i 14 del mateix mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada