dijous, 4 d’abril del 2013

EL PRÒXIM DIVENDRES 5 D'ABRIL EL CASAL FESTER D´ALZIRA ACOLLIRÀ EL PRIMER MIC FEST



 L'associació de Moros i Cristians d'Alzira continua promocionant la cultura en els seus més variats àmbits, un d'ells la música, i a més en valencià. El divendres 5 d'abril el Casal Fester d'Alzira acollirà el primer MIC FEST on actuaran el grup de reggae The Offbeaters, Benimaklet Klub Ska (BKS), els ontinyentins Tashkenti, i com a colofó Orxata. Anteriorment, esta jove associació alzirenya ha organitzat actuacions de Xavi Castillo, conferències i concursos de cartells i dibuix sobre la història d’Alzira.
Alzira serà la tercera ciutat de la Comunitat en què actuarà ORXATA després d'haver estat preparant el seu tercer disc 3.0 durant 2012. Este disc va ser gravat en l'estudi Aureus de Reykjavik i Millenia de València en el passat octubre, on van barrejar els volcans islandesos amb la mar Mediterrània. Es podrà escoltar la nova veu del grup, Diana de la Torre i Jordi Palau, amb Natxo Jimenez a la trompeta, Jaume Guerra al baix i Carles "biano" Soler amb la programació.
La formació de la Benimaklet Klub Ska (BKS) es compon de Bolu a la bateria, Piti al baix, Pasqual al teclat i programació, Arnau a la guitarra, Albert a la trompeta, Abel al saxo i Marcos al trombó. Bolu i Arnau són membres de La Gossa Sorda, Pasqual és membre d'Aspencat i Marcos i Albert són la secció de vents d'Obrint Pas. Piti ha estat baixista d'Obrint Pas durant 12 anys i més tard de Soul Atac. Músics experimentats que ara llancen aquest nou projecte per refrescar l'escena alternativa amb diversos temes de pròpia creació.
El conjunt d’Ontinyent TASHKENTI va traure el seu primer treball, Batega: un disc ple de filosofia positiva i missatges que porten a l'alegria i en gaudir del moment. "Batega" és un disc molt complet i heterogeni i que transmet frescor, energia i elegància.
THE OFFBEATERS arriben des de València per obrir la seua gira de concerts del disc The Time is Now, posat a la venda el passat 20 de març en format vinil. I és que este grup de descervellats, com ells mateixos es defineixen són bojos de Jamaica, el vinil, el soul i la cervesa, que porten l'autèntic so Early Reggae. Soul, Funk i molt més per crear així un so particular i fresc.
Tota una aposta per la música de la terreta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada