dimecres, 3 d’abril del 2013

EL PSPV-PSOE DE CULLERA QUALIFICA DE “CÒMICA” LA GESTIÓ DE L'AJUNTAMENT AMB EL SERVEI D'AMBULÀNCIA


Mayor: “La pressió dels socialistes ha fet que Cullera recupere el SVB 24 hores”


Jordi Mayor
 El portaveu municipal socialista de Cullera, Jordi Mayor, s’ha felicitat hui per l’enèsima rectificació de les Administracions local i autonòmica sobre el servei d’ambulància al municipi, segons la qual ara la Conselleria de Sanitat assegura que el Servei Vital Bàsic (SVB) torna a estar disponible les 24 hores a la localitat.
Mayor considera que “la pressió dels socialistes” en este assumpte és la causant que Sanitat “recule en la retallada i ens done la raó”. En altres poblacions de la Comunitat Valenciana, la conselleria es veu obligada a fer també marxa enrere davant la pressió social per esta retallada.
Si no ens haguérem mobilitzat anunciant una campanya de recollida de firmes i haguérem hagut d'esperar a que l’equip de govern ho fera, hui seguiríem sense el servei les 24 hores”, ha assegurat el portaveu socialista de Cullera.
Segons ha indicat Jordi Mayor, “Esperem que esta siga ja la postura definitiva”. El portaveu socialsta no ha dubtat a qualificar de “còmica” la gestió feta per ajuntament i conselleria “contradint-se els uns als altres, donant diverses versions, en lloc d’actuar seriosament pensant en la salut dels cullerencs”.
Per altra banda, Mayor ha indicat que “este cas demostra, una vegada més, que l’equip de govern de Cullera va a remolc de les iniciatives de l’oposició, fet que demostra la seua incapacitat per a governar i el seu esgotament”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada