divendres, 26 d’abril del 2013

EL PSOE D’ALZIRA S’ADHERIX A LA CAMPANYA D’EUPV PER A NO PAGAR L’AIGUA QUE NO ÉS POTABLE



Isabel Aguilar
 La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera necessari que el PP no eludisca la seua responsabilitat i d’una vegada per sempre acorde que els ciutadans no paguen el rebut de l’aigua mentres no siga potable.
Aguilar informa que la comissió executiva dels socialistes d´Alzira, ha aprovat adherir-se a la campanya iniciada per Esquerra Unida, per a ajudar els ciutadans que consideren necessari reclamar una cosa tan senzilla com és no pagar per quelcom que no es pot utilitzar.
Segons Aguilar el Partit Popular no està actuant de forma correcta, ni a Alzira, ni en la Generalitat. “Les paraules del diputat del PP Sr. Ballester, així ho demostren perquè dir que els alzirenys com a ciutadans de la Ribera s’estan enverinant a gust és una total indecència”.
La dirigent socialista considera que l’afirmació del Sr. Ballester és d’una obscenitat i d’un grau de cinisme extrem, “tornem novament a veure les maneres amb què s’expressen els els representants del PP. La famosa expressió (que es foten!) de la diputada en el Congrés del Diputats (Andrea Fabra) són les mostres del desvergonyiment i la falta de la mínima ètica exigible als representants democràtics del poble”.
Aguilar recorda que el problema de la falta d’aigua potable que patixen els alzirenys “és una conseqüència directa de la ineptitud i ineficàcia del govern del PP en la Generalitat, després de més de 18 anys de moltes promeses incomplides encara no han resolt res”.
Segons Aguilar les mostres de falta de sensibilitat del Govern Valencià i dels representants del PP davant del problema que patim a Alzira no deixen de succeir-se, i la declaració del Sr. Ballester, se suma a les afirmacions que va fer recentment el Conseller de Sanitat en una visita en l’Hospital d’Alzira, quan va dir que es tractava d’un assumpte dels Ajuntaments que ells mateixos havien de resoldre, desvinculant-se de la seua resolució i obligant els ciutadans a assumir gastos astronòmics per a prendre mesures pal·liatives, com la instal·lació de filtres de carboni per a evitar els herbicides.
La responsable socialista anuncia que el seu grup ha presentat una moció en què sol·licita la dimissió del Diputat del PP Andrés Ballester, a la vista de les seues declaracions públiques. “En el cas que el Sr. Ballester, no realitze la seua renúncia a l’acta de diputat en les Corts, els socialistes sol·licitem al seu propi grup parlamentari i els òrgans corresponents de govern del PP Valencià que actuen en benefici dels alzirenys”.
Aguilar manifesta que els socialistes d´Alzira expressem el nostre frontal i radical rebuig de les declaracions fetes pel Sr. Ballester, quan va afirmar que “els nostres electors s’estaran enverinant a gust en la Ribera”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada