divendres, 26 d’abril del 2013

MÉS ALGEMESÍ PRESENTA MÉS VEU JOVE, UN NOU CANAL DE PARTICIPACIÓ POLÍTICA DELS JOVES



Divendres 26 d’abril a les 19h el Casino Liberal de la ciutat d’Algemesí acollí l’acte de presentació de Més Veu Jove, el nou col·lectiu que formarà part de Més Algemesí.
Un dels principals objectius d’aquesta iniciativa serà involucrar els joves en la política local mitjançant els principis i valors de la defensa del medi ambient, dels drets socials, de la cultura, tradició, i llengua valenciana, de la transparència i la solidaritat.
Durant l’acte de presentació, a més, presentaran dues iniciatives en les quals han estat treballant seriosament durant els últims mesos i que una vegada exposades seran traslladades al plenari per a ser debatudes : una proposta de millora del medi ambient i un programa de joventut activa en el món laboral.
Més Veu Jove busca ser la veu d’aquells joves que aposten per una nova perspectiva de fer política que és la que representa Més Algemesí.
Segons el portaveu de Més Algemesí, Josep Bermúdez, amb el desafecte que la gent està mostrant per la política, el fet que un grup de joves decidisquen incorporar-se i impulsar un nou projecte polític al si d’una formació de per si jove com és Més Algemesí, implica que s’està anant per la direcció correcta i que la gent jove no passa de la política, sinó de les formes tradicionals de fer política. “Tots els membres de Més Algemesí estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte que ara encetem i que el que no som tan joves fem també nostre”.
A aquest presentació en societat de Més Veu Jove han estat convidat representants de l’Ajuntament, dels partits polítics locals i de les seues seccions juvenil, així com representants de les associacions juvenils de Compromís i Esquerra d’àmbit supramunicipal. A continuació se celebrarà un sopar de germanor per celebrar aquest esdeveniment que tant il·lusiona a joves i no tan joves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada