dijous, 4 de juliol de 2013

CANDIDO MÉNDEZ I ALFREDO PÉREZ RUBALCABA, ESTARAN DILLUNS QUE VE A ALZIRA EN EL PRIMER ACTE COMMEMORATIU DELS 110 ANYS DE LA CASA DEL POBLE.


La casa del poble d’Alzira és la segona més antiga d’Espanya


 Isabel Aguilar, secretària general dels socialistes alzirenys i Pepe Esteve, secretari general de la UGT de la Ribera. Han presentat el programa d’actes commemoratius dels “110 anys de la Casa del Vaig poblar´d’Alzira”.
Els responsables polítics i sindicals han informat que per a la commemoració dels 110 anys del socialisme a Alzira es realitzaran diverses activitats que començaran el pròxim dia 8 de juliol a les 19 hores en els locals de la UGT on es descobrirà una placa pels màxims dirigents de la UGT i del PSOE Cándido Méndez i Alfredo Pérez Rubalcaba.

A les 20 hores se celebrarà una trobada amb la premsa en la seu del PSPV-PSOE d’Alzira i posteriorment a les 21 hores, se celebrarà un acte en la sala Rex Natura, on intervindran: Isabel Aguilar, Pepe Esteve, Raúl Rosello, Robert Martínez, Conrado Hernández, Ximo Puig, Cándido Méndez i Alfredo Pérez Rubalcaba.
Després els assistents compartiran un sopar de “sobaquillo” amb els màxims dirigents de la UGT i del PSPV- PSOE.
Aguilar i Esteve han explicat que les conferències i els fórums sobre els 110 anys de la casa del poble se celebrarà en els mesos de setembre, octubre i novembre, acabant en un acte en la primera setmana de desembre amb els militants històrics d’ambdós organitzacions on es reconeixerà la seua militància i lluita per la classe obrera i per les llibertats.
Dins del cicle de conferències al setembre serà el torn de la Republica a Alzira i les seues conseqüències, a l’octubre Pablo Iglesias, candidat a les Corts espanyoles, pel districte d’Alzira en 1919 i en el novembre els socialistes alzirenys en l’època de la repressió de la dictadura. També se celebraran exposicions sobre la vida i obra de Pablo Iglesias i Julián Besterio, amb la participació de l’Associació de Julián Besterio i de la Fundació de Pablo Iglesias.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada