dijous, 27 de desembre del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ REALITZA MÉS DE 130 CONTROLS D’ALCOHOLÈMIA DURANT EL MES DE DESEMBRE


La campanya realitzada durant els dies 10 i 23 de desembre acaba amb set resultats positius

Els controls es realitzen en aquestes dates per l’increment de desplaçaments i del consum de begudes alcohòliques

La Policia Local d’Algemesí ha realitzat un total de 135 controls d’alcoholèmia a conductors dins de la campanya nadalenca. De les més de cent proves realitzades, set van resultar positives.
Els controls específics realitzats pels agents del cos de Policia Local per a verificar les taxes d’alcoholèmia es van realitzar entre els dies 10 i 23 de desembre en diferents carrers de la ciutat.
El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Algemesí, Antonio F. Saá, ha assenyalat que es tracta de dates en què el consum d’alcohol i els desplaçaments amb cotxe s’incrementen pels compromisos amb familiars i amics, pels que cal augmentar la precaució i els controls per a garantir la seguretat dels nostres veïns en les carreteres.
Amb este tipus d’actuacions, “pretenem disminuir els riscos d’accidentalitat, atés que la ingesta d’alcohol o substàncies estupefaents multipliquen potencialment el risc de patir un accident, així establim controls que de forma aleatòria seleccionen a conductors per a sotmetre’s a les preceptives proves de detecció d’alcohol en aire expirat” explica Erich Vanacloig, Intendent Principal – Cap de la Policia Local d’Algemesí.
La Policia Local d’Algemesí ha realitzat en els últims mesos altres campanyes preventives per a garantir la seguretat dels veïns, com la de l’ús del cinturó de seguretat o la retenció infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada