dimecres, 10 d’abril del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX QUE EN EL PRÒXIM PLE S’INFORME DELS SERVEIS PRESTATS PER URÍA MENÉNDEZ ADVOCATS


Aguilar (PSOE) exigix que en el pròxim ple es faciliten totes les còpies de les factures, es donen tot tipus d’explicacions i s’informe dels serveis prestats fins al 2012 d’Uría Menéndez, advocats que han defés al Kamikaze que va acabar amb la vida d’un veí d’Alzira.

Isabel Aguilar
La portaveu socialista Isabel Aguilar, manifesta que els milers d’euros que els alzirenys hem pagat al despatx que va defendre al kamikaze que li va llevar la vida a l’alzireny José Alfredo Dolz, s’han de justificar des de la transparència i tots han de saber en què s’han gastat els diners l’Ajuntament d’Alzira.
Aguilar ha sol·licitat les còpies de totes les factures que l’Ajuntament ha pagat des de l’any 2008 fins al 2012 a l’empresa d’Uría Menéndez, perquè considera que és necessari que en este tema han d’estar les coses molt clares pels vincles familiars d’este despatx amb el Ministre Gallardón. “En el pròxim ple la Sra. Alcaldessa ha de donar tot tipus d’informació amb el màxim detall perquè tots sapiem en que assumptes ha assessorat el despatx d’Uría Menéndez a l’Ajuntament”.
La responsable socialista afirma que, segons les seues informacions, el Partit Popular i la Sra. Bastidas, des de l’any 2008, han encarregat assumptes jurídics trossejant les factures de menys de 12.000 euros, fins a l’any 2011 i en el 2102, quan la llei va canviar a menys de 18.000 euros, perquè no sapiem en que assumptes ha intervingut este despatx d’advocats.
Aguilar considera que esta pràctica està en primer lloc fora de la llei i en segon lloc és una pràctica fosca, i insta a la Sra. Bastidas que, pel bé del sistema polític, tan desprestigiat actualment pels comportaments de corrupció en molts àmbits de la política, actue amb claredat “Amb la que està caient els governants han d’esforçar-se a fer les coses amb total claredat i amb total transparència per a poder recuperar la credibilitat en la política”.
La dirigent socialista espera que en el pròxim ple es donen totes les còpies de les factures, es proporcionen tot tipus d’explicacions i sobretot es proporcione un informe complet dels servicis prestats en cada factura d’Uría Menéndez fins al 2012.”Més de 90.000 euros, mereixen una bona explicació”.
Aguilar considera que l’Alcaldessa d’Alzira, ha d’aclarir la legalitat de pagament d’estes factures i explicar si esta forma de contractar servicis jurídics tenen el respatler legal de la llei de contractes i que explique si sabia o no sabia, que amb esta actitud no estava actuant de manera correcta. “És molt important que l’Ajuntament d’Alzira aclarisca si amb el pagament de les factures d’Uría Menéndez s’està incomplint la Llei de Contractes del Sector Públic”.
Segons Aguilar el que diu la llei és que s’ha de fer un contracte quan hi ha un gasto que supera els 18.000 euros. Des del 2012 i anteriorment si superava els 12.000 euros, i ací l’única cosa que han fet és un fraccionament del pagament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada