dimecres, 10 d’abril del 2013

COMPROMÍS DENUNCIA QUE S’ESTAN DESVIANT MALALTS DE LES CONSULTES DE L’AMBULATORI DE SUECA CAP A L’HOSPITAL D’ALZIRA


Els treballadors del Centre temen que la disminució de malalts atesos a Sueca si'utilitze com a justificació per tal de dur a terme retallades dels serveis.

l´Agrupació local de Compromís per Sueca denúncia que el personal sanitari de l’ambulatori de Sueca, està observant darrerament una disminució considerable del nombre de malalts citats a diferents consultes d’especialistes.
Segons Compromís, aquesta disminució del nombre de malalts està relacionada amb el nou sistema de citació, amb el qual el pacient no disposa de l'opció de triar el poble, la data de la consulta o el metge pel qual  serà atés. La cita ve imposada des de l'Hospital d'Alzira i  lleva qualsevol opció al malalt, prioritza les citacions a l'Hospital i per tant disminuïx el nombre de pacients atesos al Centre d'Especialitats de Sueca.
L´agrupació de Compromís de Sueca lamenta que “això comporta molèsties als malalts que veuen que, en lloc de ser atesos a la nostra ciutat, s’han de desplaçar a Alzira per tindre l’atenció que abans tenien a Sueca”.
Els treballadors del Centre d’Especialitats de Sueca temen que aquesta disminució dels malalts atesos siga usat com a justificació per tal de dur a terme retallades dels serveis i consultes que s'ofereixen a Sueca.
Segons Compromís, aquestes retallades contrastarien amb el manteniment de l'assignació econòmica que l'empresa gestora de l'Hospital de la Ribera rep de Conselleria, donat que aquesta assignació està lligada al nombre d'habitants i no al nombre de serveis. Per tant les conseqüències poden ser menys serveis oferts mantenint l'assignació econòmica.
Compromís, com a membre de l’equip de govern de l’Ajuntament de Sueca, instarà el gerent i el comissionat de l’Hospital d’Alzira a mantenir una reunió amb representants municipals, amb l’objectiu irrenunciable que no desapareguen serveis que fins ara tenia assumits el Centre d’Especialitats de Sueca.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada