dimecres, 10 d’abril de 2013

EL JOC DE LA VIDA ARRIBA A ALMUSSAFES AMB “FENT CUA”Divendres que ve dia 12, a les 22.30 hores, l'escenari del Centre Cultural d'Almussafes acollirà l'espectacle teatral “Fent Cua”. L'obra, dirigida per Pep Ricart i protagonitzada per María Almudéver, Cristina Fernández, Mireia Pérez i Manolo Maestro, conta en clau d'humor tot allò que la gent estaria disposada a fer per tal d'arribar a ser el primer de la cua.
A partir d'un text del director i actor jueu, nascut en USA, Israel Horovitz, la companyia Chicharras presenta este divendres a Almussafes una peça insòlita, en la que tot i res passa al mateix temps.
De fet, el joc de la vida es fa patent en esta obra que retrata la competitivitat de la vida actual, centrant-se en una cua qualsevol creada en la porta de l'INEM, del cine o del teatre, en la que la competició i el conflicte sorgixen de manera immediata per aconseguir guanyar el primer lloc.
Dirigida per Pep Ricart, un dels rostres més coneguts de l'escena valenciana per la seua participació en muntatges com “Ballant Ballant” i “Don Juan” i en sèries de televisió com “l'Alqueria Blanca” i “Unió Musical da Capo”, “Fent Cua” posa sobre l'escenari a uns desconeguts en què afloren sentiments d'odi i de menyspreu i als que no els importaria morir per aconseguir ser els primers de la cua.
El consistori d'Almussafes ha establit un preu d'entrada de 5 euros per a presenciar la posada en escena de l'esmentat espectacle, primera versió valenciana de la famosa obra “Line” d'Horovitz, tot un drama de l'absurd que va triomfar en Broadway des de la seua estrena l'any 1967 i fins al 1974.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada