divendres, 5 d’abril del 2013

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA QUE ELENA BASTIDAS HA CONTRACTAT ELS SERVEIS DELS ADVOCATS QUE VAN DEFENDRE AL KAMIKAZE QUE VA ACABAR AMB LA VIDA D’ALFREDO DOLZ



 La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, recorda la protesta que es va realitzar en la porta de l’Ajuntament d’Alzira el passat mes de gener on més de mil ciutadans van expressar el seu malestar per una injusta decisió del govern del Partit Popular.
Segons Aguilar en eixa concentració es van alçar multitud de veus contra el Ministre Gallardón i contra el PP per haver acordat un indult qualificat baix sospita per treballar en eixe despatx d’advocats, Esteban Astarloa, germà de l’exsubsecretari de Justícia del PP, Ignacio Astarloa i el propi fill del Ministre de Justícia.
Aguilar considera que no és de rebut que l’Ajuntament d’Alzira haja encarregat treballs al Despatx d’Advocats Uría Menéndez i que l’Alcaldessa estiguera expressant indignació a la família quan ella en nom dels alzirenys ha contractat els servicis d’estos mateixos advocats.
Segons Aguilar l’Alcaldessa d’Alzira ha de donar les corresponents explicacions de quins van ser els motius pels quals durant tot el període de temps de la tragèdia de José Alfredo Dolz, no va fer públic en cap moment la vinculació entre l’Ajuntament i el despatx d’advocats que defenia al kamikaze.
La dirigent socialista considera que l’Alcaldessa d’Alzira no està procedint de forma correcta en este assumpte i per això hauria de demanar perdó a la família Dolz i al poble d’Alzira. “No és possible que la Sra. Bastidas vullga demostrar la seua complicitat a la família i d’altra banda es gaste milers d’euros en un despatx d’advocats que defén l’indult injust del kamikaze que ella mateixa manifesta estar en contra”.
Aguilar considera que l’Ajuntament d’Alzira no ha de contractar més els servicis d’un despatx d’advocats que en este cas està davall suposada sospita per la falta d’ètica, pel fet de que un fill del Ministre de Justícia treballe en el despatx d’advocats que va defendre al kamikaze.
La responsable socialista afirma que és necessari saber perquè en el ple de l’Ajuntament d’Alzira on es va recordar de forma unànime la revocació de l’indult, “la Sra. Bastidas, no va dir que existien vincles contractuals amb els advocats Uría Menéndez responsables de la defensa del kamikaze que van indultar de manera injusta, alliberant a un condemnat a 13 anys, amb sentències de l’Audiència de València, del Tribunal Suprem, que només ha passat 10 mesos en la presó, i amb l’opinió contrària de jutges i fiscals”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada