divendres, 5 d’abril de 2013

LA TOURIST INFO D’ALZIRA REP PROP DE 300 VISITES DURANT LA SETMANA SANTA


Durant la Setmana Santa, la Tourist Info d’Alzira ha rebut prop de 300 visites. La majoria de gent arribada de la Comunitat Valenciana, així com de Madrid, Astúries, Galícia i Cantàbria. De fora de les nostres fronteres destaquen, majoritàriament, els arribats des de França i el Regne Unit.
La novetat d’enguany és que molta gent havia sol·licitat prèviament, via e-mail o a través de les xarxes socials, la informació de la Setmana Santa d’Alzira, per la qual cosa no han hagut de desplaçar-se fins a l’Oficina una vegada en la localitat.
El regidor de Fires, Festes i Turisme, Rafa Fita, ha destacat que “cada vegada són més les persones que vénen a Alzira a disfrutar de les peculiaritats de la nostra Setmana Santa. dels dossers, així com dels diferents trasllats i viacrucis de les confraries i germandats i de la multitudinària processó del Sant Enterrament del Divendres Sant. El fet d’haver albergat les Jornades d’Exaltació del Tambor i del Bombo ha fet que Alzira haja sigut més coneguda, a més, és punt de trobada de molts veïns de la comarca i província que, anualment, vénen a visitar-nos. Les xarxes socials també són un reclam turístic important, ja que han sigut moltes les persones que han sol·licitat informació de la nostra festa a través de les mateixes així com via e-mail”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada