dijous, 4 d’abril del 2013

PROP DE 2.500 PERSONES HAN VISITAT LA MURTA EN PASQUA



Com cada any, són moltes les persones que decidixen visitar el Paratge Natural Municipal de la Murta i la Casella en els dies de Pasqua, tant el diumenge com el dilluns. Enguany ho han fet prop de 2.500 persones.
El Diumenge de Pasqua ho van fer 1.280 persones, enfront de les 1.125 que ho van fer el Dilluns de Pasqua. La majoria dels visitants van arribar de diferents racons de la Comunitat Valenciana, encara que també ho han fet de Múrcia, Palma de Mallorca, Granada i, inclús, d’Alemanya.
Recordem que la passada setmana es va aprovar de forma definitiva el Pla Especial de Protecció que ha de regir el Paratge en els pròxims anys. Un Pla que té, com a objectius principals, la gestió del paratge integrant la conservació amb la millora i usos sostenible de la diversitat biològica, així com assegurar el manteniment dels més que destacables valors naturals i paisatgístics, amb l’important patrimoni històric (Ruïnes del Monestir de la Murta, forns de Calç, murs de maçoneria de pedra seca). Valors que, conjuntament, conformen i donen caràcter a un espai emblemàtic, distint i únic dins de la Comunitat Valenciana.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada